Alina Levshin

1984 Acteur

Alina Levshin (1984) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Unterwerfung

2018 | Drama

Duitsland 2018. Drama van Titus Selge. Met o.a. Edgar Selge, Matthias Brandt, Alina Levshin en Florian Stetter.

Meister des Todes

2015 | Thriller

Duitsland 2015. Thriller van Daniel Harrich. Met o.a. Hanno Koffler, Heiner Lauterbach, Udo Wachtveitl, Alina Levshin en Veronica Ferres.

Peter Zierler werkt bij de wapenfabriek HSW. Tijdens een klus in Mexico wordt hij met de gevolgen van wapenleveringen geconfrontreerd en begint hij te twijfelen aan de praktijken van zijn firma.

Kriegerin

2011 | Drama

Duitsland 2011. Drama van David Wnendt. Met o.a. Alina Levshin, Jella Haase en Sayed Ahmad.

Rauw portret van de twintigjarige Marisa, die als onderdeel van een groep Oost-Duitse skinheads betrokken raakt bij de aanval op twee Afghaanse asielzoekers. Als ze later een van hen in een supermarkt tegen het lijf loopt en meer te weten komt over diens achtergrond begint ze echter toch te twijfelen over de van huis uit meegekregen nazi-ideologie. Debuterend regisseur Wnendt weet die transformatie niet altijd overtuigend te brengen, maar de voortreffelijke cast houdt de film overeind. Hoofdrolspeelster Levshin sleepte talloze Duitse acteerprijzen in de wacht.

Davon willst Du nichts wissen

2011 | Thriller

Duitsland 2011. Thriller van Tim Trachte. Met o.a. Andreas Lust, Sophie von Kessel en Alina Levshin.

Door de schuld van arts en vader Jan komt een jonge man om het leven. Omdat er geen getuigen lijken te zijn probeert Jan het dodelijke ongeluk geheim te houden en te vergeten. Als hij plotseling bedreigingen begint te ontvangen, vermoedt hij dat hij niet de enige is die zijn geheim kent.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alina Levshin op televisie komt.

Reageer