Luanne Roberts

Acteur

Luanne Roberts is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Class of '74

1971 | Erotiek

Verenigde Staten 1971. Erotiek van Arthur Marks en Mack Bing. Met o.a. Pat Woodell, Marki Bey, Sandra Currie, Barbara Caron en Phillip Terry.

Een zeer geremd meisje gaat een aantal lezingen (met lichtbeelden) volgen over seksualiteit. Gefascineerd door de fysieke schoonheid van het mannelijk lichaam slaat zij door naar het andere uiterste: zij duikt het bed in met vele heren. Ook bekend als THE GIRLS MOST LIKELY TO.

Weekend with The Babysitter

1970 | Komedie, Misdaad

Italië/Verenigde Staten 1970. Komedie van Don Henderson. Met o.a. George E. Carey, Susan Romen, James Almanzar, Luanne Roberts en Anthony Victor.

Het `vervolg` op THE BABYSITTER dat niets te maken heeft met die film, behalve dat de regisseur en de hoofdrolspeler de zelfden zijn. Een echtgenoot raakt opgescheept met een aan de hero[KA3]ine verslaafde babysit, die hij tracht te versieren als zijn vrouw en kind naar haar ouders zijn. Hij belandt in een smokkelaffaire. De film houdt niet veel in en is een vluggertje van de maker die een graantje van zijn eigen (vorige) succes wilde meepikken.

How to Succeed with Sex

1969 | Erotiek

Verenigde Staten 1969. Erotiek van Bert I. Gordon. Met o.a. Zack Taylor, Jane Carpenter, Keith London, Bambi Allen en Victoria Bond.

Een aankomende bruidegom tracht zijn aanstaande vóór de huwelijksnacht te ontmaagden, maar slaagt hierin niet. Dan is het tijd voor geleerde boeken, raad van ervaren vrienden en slimme tactieken. Deze zeldzaam onbenullige seksfilm profiteert van het verrassend geanimeerd acteren van Taylor en Carpenter als het koppel in kwestie. Sommige kopieën hebben een lengte van 56m.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luanne Roberts op televisie komt.

Reageer