John Stratton

Acteur

John Stratton is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Frankenstein and the Monster from Hell

1974 | Horror, Avonturenfilm, Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk 1974. Horror van Terence Fisher. Met o.a. Peter Cushing, Shane Briant, Madeline Smith, David Prowse en John Stratton.

Raad eens wie het ziekenhuis voor krankzinnige misdadigers leidt? Milde aflevering in de Frankenstein cyclus, amusant als je er met de juiste instelling naar kijkt.

The Love Pill

1971 | Komedie, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1971. Komedie van Kenneth Turner. Met o.a. Toni Sinclair, Melinda Churcher, Henry Woolf, David Pugh en Kenneth Waller.

Een Engelse handelaar in delicatessen ontdekt een stof waarvan vrouwen seksueel enorm opgewonden raken. Hij brengt deze stof als snoepje op de markt. Misschien wel de meest vermoeiende seksklucht ooit gemaakt; zwaar ondervoede flauwekul. Subtiele geesten gaven de film later de titel THE LOVE PILLS.

Strangler's Web

1966 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1966. Thriller van John Moxey. Met o.a. Griffith Jones, John Stratton, Pauline Munro, Gerald Harper en Maurice Hedley.

Een acteur raakt in de problemen als een vrouw die hij kent gewurgd blijkt te zijn. Snel tempo in een routine mysterie.

Terror from the year 5,000

1958 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1958. Sciencefiction van Robert J. Gurnley jr. Met o.a. John Stratton, Joyce Holden en Ward Costello.

Tijdens een experiment met een tijdmachine halen enkele wetenschappers een verminkte vrouw uit de toekomst. Zij weten niet dat één van hen geselecteerd is om met de vrouw terug te keren en het menselijk ras, dat inmiddels helemaal radioactief besmet is geraakt, weer nieuw leven in te blazen

The Third Key

1956 |

1956. Charles Frend. Met o.a. John Stratton, Dorothy Alison, Geoffrey Keen en Jack Hawkins.

Tijdens een experiment met een tijdmachine halen enkele wetenschappers een verminkte vrouw uit de toekomst. Zij weten niet dat één van hen geselecteerd is om met de vrouw terug te keren en het menselijk ras, dat inmiddels helemaal radioactief besmet is geraakt, weer nieuw leven in te blazen

The Long Arm

1956 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1956. Misdaad van Charles Frend. Met o.a. Jack Hawkins, John Stratton, Dorothy Alison, Geoffrey Keen en Ursula Howells.

Een opwindend Scotland Yard-verhaal, waarin inspecteur Hawkins met recrutensergeant Stratton vakkundig brandkastkrakers achterna zit wat een verrassend slot tot gevolg heeft. Amerikaanse titel: THE THIRD KEY.

The Happy Family

1952 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1952. Komedie van Muriel Box. Met o.a. Stanley Holloway, Kathleen Harrison, Naunton Wayne, George Cole en Eileen Moore.

Een gezin wordt in hun bestaan bedreigd als hun winkel moet wijken voor een weg die wordt aangelegd voor het op handen zijnde Festival of Britain. Het verzet van de familie tegen de plannen mondt uit in een strijd van de kleine man tegen de anonieme overheid. Een weinig overtuigende poging tot een komedie, ondanks de energieke en sympathieke cast. Ook bekend als MR. LORD SAYS NO.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Stratton op televisie komt.

Reageer