Sorapong Chatri

Acteur

Sorapong Chatri is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Beautiful Boxer

2003 | Actiefilm, Drama, Sportfilm

Thailand 2003. Actiefilm van Ekachai Uekrongtham. Met o.a. Asanee Suwan, Sorapong Chatri, Orn-Anong Panyawong, Nukkid Boonthong en Sitiporn Niyom.

Biografisch drama over Nong Toom die met met de opbrengsten van zijn bokscarrière in 1999 een geslachtsveranderende operatie bekostigde, waarna ze als actrice en model ging werken. De vechtscènes zijn de grootste attractie. Die maken van Beautiful Boxer vooral ook een echte sportfilm, waarin de underdog na een harde leerschool zegeviert.

Duell in Bangkok

1995 | Misdaad, Drama

Thailand 1995. Misdaad van Prinz Chatri Chalerm Yukol. Met o.a. Sorapong Chatri, Ron Rythichai, Chalita Pattamapan en Surachai Jamnongvets.

In Bangkok woont een kapper, die mank loopt, samen met zijn zeven-jarige zoontje en zijn schoonzuster. De jongen moet geopereerd worden vanwege een hersentumor, maar hij kan de enorme som geld die daarvoor nodig is niet opbrengen. Daarom verhuurt hij zich als professionele killer. Politie-inspecteur Atharn (Rytchihai) die hem van vroeger uit het leger kent, heeft er moeite mee om hem in te rekenen, omdat hij niet helemaal onschuldig is dat Dja Sommai (Chatri) kreupel is. Sociaal drama die de levensomstandigheden van de arme bevolking uit Bangkok schetst. Scenario door de regisseur zelf geschreven, in beeld gebracht door Anupap Buachan.

The Elephant Keeper

1989 | Avonturenfilm, Drama

Duitsland/Thailand 1989. Avonturenfilm van Prince Chatri Chalerm Yukol en Chatri Chalerm Yukol. Met o.a. Sorapong Chatri, Ron Rithichai, Duan Duaen Jithaisong, Ithi Sunthon Vichairak en Vichuda Monkolketh.

Door de gemechaniseerde houthakkerij van de grote houtfirma's raakt een traditionele houtsleper die met een olifant werkt, zijn baan kwijt. Hij heeft geen alternatief dan te werken voor een illegale onderneming die zonder beleid links en rechts het tropische woud kapt.

Angkor-Cambodia Express

1981 | Avonturenfilm, Actiefilm

Thailand/Italië 1981. Avonturenfilm van Lek Kitiparaporn. Met o.a. Robert Walker, Christopher George, Woody Strode, Nancy Kwan en Lui Leung Wai.

Exploitation-film over een journalist die naar Kampuchea terugkeert om zijn vriendin het land uit te smokkelen voordat ze een van de miljoenen slachtoffers wordt van de door de overheid gefinancierde volkerenmoord. Samen met een enthousiaste Amerikaan, die een privé-legertje bezit, en diens maatje bereikt hij Kampuchea maar de vriendin sterft onderweg. Walker en Strode spelen goed in deze ondanks alles saaie film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sorapong Chatri op televisie komt.

Reageer