Monique Carrère

Acteur

Monique Carrère is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Gamines en chaleur

1986 | Erotiek

Frankrijk 1986. Erotiek van John Love. Met o.a. Jacques Marboeuf, Valérie Martins, Piotr, Elizabeth Buré en Marilyn Jess.

Deze seksfilm schrijft ditmaal de avonturen die een jong meisje in de film LA MARIE SALOPE (1978) beleeft toe aan een jongen. Tegelijkertijd zijn verschillende scènes uit deze laatstgenoemde film overgenomen. Voyeurisme, spelletjes met water en andere pleziertjes. Ook bekend als JEUX PERVERS POUR GAMINES EN CHALEUR.

Prisons très spéciales pour femmes

1982 | Misdaad, Mysterie

Frankrijk 1982. Misdaad van Gérard Kikoïne. Met o.a. Alban Ceray, Gabriel Pontello, Piotr Stanislas, Monique Carrère en Hubert Géral.

Dit weinig vrolijke verhaaltje over de handel in blanke slavinnen met een zeer moraliserend einde (de booswichten worden door de politie gearresteerd) is slechts de vlag die de lading moet dekken. Dit twijfelachtige werkje zit vol harde porno en wanneer men een kleine blik op de lijst met medewerkers werpt, kan men zien dat alle 'vedettes' van dat genre aanwezig zijn.

Aventures d'une petite fille perverse

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Alain Payet. Met o.a. Guy Bonnafoux, Barbara Moose, Monique Carrère, Morgane en Guy Royer.

Waarschijnlijk een hermontage van LES ENFONCEUSES EXPERTES (1979). Pikante en soms amusante seksfilm.

Les Nuits d'une femme

1979 | Erotiek, Romantiek

Frankrijk 1979. Erotiek van Daniel Treda. Met o.a. Marie-Claude Violet, Guy Royer, Monique Carrère, Gérard St-Denis en Morgane.

Verlaten door een echtgenoot die nooit thuis is, verkleedt een jonge vrouw zich als man om 's nachts op Pigalle te lopen. Een man volgt haar telkens. Ze ontdekt dat het háár man is, die haar verklaart: 'Ik wil je graag plezier doen. Ik houd van hersenschimmen' en de film houdt plotseling op met deze woorden. Een vreemd werk, esthetisch goed uitgewerkt en zelfs niet erotisch, dat jaren nodig heeft gehad om zijn weg in de Parijse zalen te vinden. De flash-backs en andere fabelachtigheden dragen bij aan de goede schildering van verveling en eenzaamheid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Monique Carrère op televisie komt.

Reageer