Frank Beddor

Acteur, Producer

Frank Beddor is acteur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

There's Something About Mary

1998 | Romantische komedie

Verenigde Staten 1998. Romantische komedie van Peter Farrelly en Bobby Farrelly. Met o.a. Ben Stiller, Cameron Diaz, Matt Dillon, Lee Evans en Chris Elliott.

Met het melige Dumb & Dumber en Kingpin verschaften de gebroeders Farrelly zich toegang tot Hollywood, maar pas met deze succesvolle, even krankzinnige als onweerstaanbare romantische komedie arriveerden ze er definitief. Stiller is uitstekend als de verlegen Ted die op zijn dertigste nog droomt van zijn middelbare-schoolliefde Mary. Hij besluit haar te gaan zoeken. De Farrelly's bedachten (behoorlijk smakeloze) grappen die inmiddels klassiek mogen heten, de sportieve acteurs voeren ze met aanstekelijk enthousiasme uit.

Remote Control

1988 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Jeff Lieberman. Met o.a. Kevin Dillon, Deborah Goodrich, Christopher Wynne, Frank Beddor en Jennifer Tilly.

Een nieuwe videoband maakt furore. Zodra hij in het apparaat zit, wordt de kijker zelf bij de actie betrokken. Zijn moorddadige instincten worden wakker en hij verandert in een bloeddorstige zombie. Dillon, verkoper in een videowinkel, is de enige die onraad ruikt. Samen met Goodrich en Wynne wil hij doordringen tot de producenten. Een origineel gegeven van Lieberman, die er echter niet in slaagt te overtuigen. Waarschijnlijk is het allemaal satirisch bedoeld, maar aan de mengeling humor/actie schort heel wat. Acteursprestaties zijn matig. Flitsende fotografie van Timothy Suhr doet de videoclip- achtergronden van de makers vermoeden. De muzikale omlijsting is van Peter Bernstein.

Made in USA

1988 | Drama

Verenigde Staten 1988. Drama van Ken Friedman. Met o.a. Adrian Pasdar, Chris Penn, Lori Singer, Jacqueline Murphy en Dean Paul Martin.

Penn en Pasdar reizen door Amerika, waarbij ze auto's stelen, de aantrekkelijke Singer met elkaar delen en vijandige Indianen tegen het lijf lopen. En dat is allemaal te wijten aan giftig afval! Scenarioschrijver/regisseur Friedman beschuldigde de producenten ervan zijn drama te hebben verpest en liet persoonlijk zijn eigen versie zien op diverse filmfestivals. Deze schamele waardering is van toepassing op de thuisvideoversie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Frank Beddor op televisie komt.

Reageer