David Parry

Acteur, Componist

David Parry is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Error in Judgement

1998 | Thriller

Verenigde Staten 1998. Thriller van Scott P. Levy. Met o.a. Joanna Pacula, Joe Mantegna, Paul Dooley, Sung Hi Lee en Kate Jackson.

Psychologe Liz Harmon brengt haar man Eric, een galeriehouder,in contact met de schilderes Toni. Terwijl hij door Toni's populaire werk financieel uit het slob raakt, vertelt Toni vol vuur over een affaire met Eric. Liz denkt aanvankelijk dat Toni hallucineert. De privé-detective die ze zekerheidshalve in de arm neemt, ontdekt echter een zwarte bladzijde in Erics verleden die de verhalen van Toni wel degelijk kracht bijzetten

The Vampyr

1995 | Muziek, Horror

Verenigd Koninkrijk 1995. Muziek van Nigel Finch. Met o.a. Omar Ebrahim, Fiona O'Neill, Richard Van Allan, Willemijn van Gent en Sally-Ann Shepherdson.

Moderne muzikale bewerking van de originele opera van Heinrich Marschner uit 1928 voor de tv, die in 1932 door Carl Theodor Dreyer onder dezelfde titel werd verfilmd. Regisseur Finch heeft het verhaal over dorstige vampier (Ebrahim, bariton) en zijn schurkachtige helper Alex (Salmon, tenor), die mensen tot slachtoffer maken omdat ze hun lot verdiend hebben, verheven naar een eigentijdse ensc[KA2]enering. De schone maagd wordt gespeeld door O`Neill (sopraan), die in de film Miranda heet. Voornamelijk gezongen onder dirigentschap van David Parry afgewisseld met dramatische handeling en zonder speciale effecten. Gefilmd op diverse locaties in Londen. De songteksten werden geschreven door Charles Hart. Voor de ware liefhebber.

Lost Platoon

1989 | Horror, Oorlogsfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Horror van David A. Prior. Met o.a. William Knight, David Parry, Stephen Quadros, Lew Pipes en Roger Bayless.

Een fantastisch idee wordt op een zwakke manier uitgewerkt: een viertal vampiersoldaten vecht door de eeuwen heen in de ene oorlog na de andere. Alle opnamen vonden plaats in Alabama. Het scenario laat doorschemeren dat één van de vier Graaf Dracula in eigen persoon is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Parry op televisie komt.

Reageer