Brigitte Lin

Acteur

Brigitte Lin is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The East is Red Swordsman III

1993 | Komedie, Romantiek, Actiefilm, Fantasy, Historische film

Hongkong SAR van China 1993. Komedie van Ching Siu-Tung en Raymond Lee. Met o.a. Brigitte Lin, Joey Wang, Yu Rong-Guang, Jean Wang en Eddy Ko.

Deel drie van de trilogie, die in 1990 begon. Het verhaal begint, waar het vorige deel SWORDSMAN II (1992) ophield: Koo (Yu Rong-Guang) denkt dat Asia (Brigitte Lin) dood is. Maar de onverschrokken lesbische stijdster is nog springlevend en onoverwinnelijk. Ze komt met een Spaans schip binnen en zij is nog altijd even gracieus als genadeloos. Het ene gevecht volgt op het andere. Koo vervloekt de dag dat hij voor haar charme viel. Absoluut gefundenes fressen voor de genrefans. Het scenario is van Tsui Hark, Roy Szeto en Carbon Cheung. Het camerawerk is van Lau Moon-Tong. Ook bekend als TUNG FONG BAT BAI III, CHINA SWORDSMAN 2, FUNG WAN JOI HEI, DONG FANG BU BAI 2: FENG YUN ZAI QI, EAST IS RED, INVINCIBLE ASIA 2: TURBULENCE AGAIN RISES, TURBULENCE AGAIN RISES, SWORDSMAN III, en SWORDSMAN III: EAST IS RED.

Jiang-Hu: Between Love & Glory

1993 | Actiefilm, Fantasy

Hongkong SAR van China 1993. Actiefilm van Ronny Yu. Met o.a. Leslie Cheung, Brigitte Lin, Chun-Yu Ng, Elaine Lui en Kit-Ying Nam.

De Gemeenschap van het Kwaad - Jiang-Hu - heerst over de mythische feodale onderwereld van het oude China. Cheung is de oogappel van de leider van de Wu Dang bergvolk. Hij werd als weeskind door hem geadopteerd en opgeleid tot een geniale gevechtskunstenaar. Toch is Cheung een vredelievende jongen en daarom weigert hij zijn vader te begeleiden bij een gevecht tegen een rivaliserende clan. In het heetst van de strijd verschijnt echter een mysterieuze schoonheid die in haar eentje de Wu Dang terugdringt. Cheung, onwetend van de nederlaag, ontmoet het meisje Lin, en ze besluiten de gemeenschap te ontvluchten. Een gekostumeerd Kung-fu drama vol actie en romantiek. Prachtig gechoreografeerde gevechten, oogstrelende kostuums (van Oscarwinnares Emi Wada), feeƫrieke beelden en adembenemende speciale effecten. Scenario van Yu en David Wu naar een verhaal van Yu-Sang Leung, gebaseerd op de Chinese legende De heks met de witte haren. Magistrale fotografie van Richard Yuen. Gedraaid in CinemaScope.

Dung fong bat baai 2: fung wan joi hei

1993 | Actiefilm, Romantiek

Hongkong SAR van China 1993. Actiefilm van Ching Siu-Tung en Raymond Lee. Met o.a. Brigitte Lin, Joey Wang, Yu Rong-Guang, Jean Wang en Yuen King-Tan.

TASHet scenario is van Tsui Hark, Roy Szeto en Carbon Cheung. Het camerawerk is van Lau Moon-Tong. Ook bekend als FUNG WAN JOI HEI, DONG FANG BU BAI 2: FENG YUN ZAI QI, EAST IS RED, INVINCIBLE ASIA 2: TURBULENCE AGAIN RISES, SWORDSMAN III, SWORDSMAN III: EAST IS RED, SWORDSMAN III: THE EAST IS RED, THE EAST IS RED SWORDSMAN III.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brigitte Lin op televisie komt.

Reageer