Cynthia Cheston

Acteur

Cynthia Cheston is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Little Ninjas

1990 | Actiefilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Emmett Alston. Met o.a. Steven Nelson, Bob Hunt, Jon Anzaldo, Alan Godshaw en Cynthia Cheston.

In deze goedkope rolprent, niet te verwarren met het veel betere THREE NINJAS (dat trouwens later uitkwam), krijgen drie jonge toeristen de schatkaart van een eilandstaatje onder hun hoede. De hebzuchtige dictator achtervolgt hen naar Amerika, maar maakt de fout hen in hun karatekamp in de Grand Canyon te overvallen. Hij krijgt zodoende een hele horde in de oosterse vechtsporten geschoolde jongetjes op zijn nek. Het geweld is pure slapstick; ernstiger schade wordt toegebracht aan het brein van de kijker, die al die idiote dialogen en grappen in deze rammelende produktie moet ondergaan. Het scenario is van producent Douglas Ivan. Camerawerk van Robert Ebinger.

Angels of the City

1989 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Lawrence-Hilton Jacobs. Met o.a. Kelly Galindo, Cynthia Cheston, Sandy Gershman, Lawrence-Hilton Jacobs en Michael Ferrare.

Een indrukwekkend regiedebuut van een ex-acteur (hij was `Fredrick Boom Boom Washington` in de oerpopulaire tv-serie [KL]Welcome Back, Kotter[KLE] naast John Travolta) Jacobs die hier zelf de rol speelt van keiharde detective Jon Chance (eerder ook al te zien in L.A. HEAT), op zoek naar Galindo en Cheston die in de huid kropen van undercover-hoertjes maar die gekidnapt worden als gevolg van een pooier-oorlog. Beklemmende regie met aardig wat actie en exploitatie-elementen, gesitueerd in de weinig fraaie prostitutie- en onderwereld van Los Angeles. De schoften zien er erg onheilspellend uit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cynthia Cheston op televisie komt.

Reageer