Liz Rogers

Acteur

Liz Rogers is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Mystic Seven

1992 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1992. Thriller van Serge Rodnunsky. Met o.a. Serge Rodnunsky, Liz Rogers, Elizabeth Barry, Michael Silverback en Leslie Nattinger.

Hoofdrolspeler/regisseur Rodnunsky die gewelddadige actiewerkjes maakt zoals RAGE AND VENGEANCE (1993), tracteert hier de kijker op een bizarre film met occulte-seks trekjes. De hoofdrollen in het scenario hebben gemeen dat ze allemaal op dezelfde dag jarig zijn, dat ze met hun zevenen zijn en dat een van hen een nymfomane (Rogers) is. Ze worden meegesleept in een vreemd avontuur, waaruit ze bijna niet meer kunnen ontsnappen. Kijk liever naar een goede film dan een werkje dat geschikt is voor de onderste schappen van de videotheek.

Dead Space

1991 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1991. Sciencefiction van Fred Gallo. Met o.a. Marc Singer, Laura Tate, Bryan Cranston, Judith Chapman en Lori Lively.

Vrij geslaagde kloon van ALIEN over een uit de hand gelopen medisch experiment waardoor een gruwelijk monster ontstaat dat een hele planeet in gevaar brengt. Debuterend regisseur Gallo heeft aandachtig naar ALIEN gekeken. Singer is een ruimte- detective die riskante klusjes opknapt, geassisteerd door zijn robot Tinpan (Hall). Tate is een mooie specialiste in de genetica en met Singer vormt zij een aantrekkelijk stel. Scènes in de ruimte lijken sterk op filmstukjes uit BATTLE BEYOND THE STARS, een filmproductie van Roger Corman uit 1980 die ook deze film tot stand hielp komen. Videoversie 8m korter dan de oorspronkelijke bioscoopfilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Liz Rogers op televisie komt.

Reageer