William Murray

Regisseur, Acteur

William Murray is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Hellfire

1988 | Sciencefiction, Mysterie

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van William Murray. Met o.a. Kenneth J. McGregor, Julie Miller, Sharon Mason, Morton Hodge en Vivian Nothaft.

Oude detectiveclichés vallen uit de toon in dit SF verhaal over schurkachtige zakenlui die achter een dodelijke energiebron uit de toekomst aanzitten. Af en toe springen goede ideeën eruit in deze warrige film, die door schrijver/regisseur Murray met een laag budget werd opgenomen in New Jersey en Philadelphia. Ook bekend als PRIMAL SCREAM.

Los Vampiros del Oeste

1963 | Horror, Western

Mexico 1963. Horror van Juan Ortega. Met o.a. Joaquín Cordero, Alma Fuentes, William Murray en José Elías Moreno.

Een regeringsagent komt in een dorp in het westen van Mexico aan om de geheimzinnige misdaden te onderzoeken die daar plaatsvinden. Een curieuze horrorwestern, geregisseerd en gespeeld door onbekenden.

Antonio da Padova

1949 | Biografie, Historische film

Italië 1949. Biografie van Pietro Francisci. Met o.a. Aldo Fabrizi, Silvana Pampaini, Carlo Giustini, Lola Braccini en Nino Pavesi.

Puur fondant voor mensen met een christelijke geloofsovertuiging; aan het eind van de 12e eeuw doet een Spaanse edelman tegen de zin van zijn familie afstand van zijn titel en gaat het woord van Jezus Christus verbreiden. Zijn geloof wordt sterker wanneer hij Franciscaanse monniken ontmoet en zich bij hen aansluit op een pelgrimstocht naar Assissi en Rome. Dit op ware feiten berustende verhaal wordt verteld door een kind in Rome na WO II als hij de biografie van Antonio leest. Hij raakte gepassioneerd van het geluid van het kerkorgel en gefascineerd door de levens van heilige mannen: aldus gaat hij het boek over het leven van Antonio van Padova lezen. Let op: suikerhoudende waren zijn slecht voor het gebit. Zeg dus nooit, dat we niet gewaarschuwd hebben.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William Murray op televisie komt.

Reageer