Tom Parks

Acteur

Tom Parks is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Love in the Night

1995 | Drama, Erotiek

Verenigde Staten 1995. Drama van Anthony J. Christopher en Anthony Christopher. Met o.a. Karen Wesley, Tom Parks, Tori Prince, Ron Robbins en Lynn Wolf.

Voer voor voyeurs. Frigide Linda (Wesley) laat zich als reporter uitleggen, waaraan prostitu[KA1]ees vreugde beleven (alsof dat zou bestaan, want veel hoeren beweren in interviews dat ze toneelspelen en maar zelden met een klant een orgasme hebben). Dit komt haar van pas als haar eigen droomprins ongedurig wordt, omdat ze zo koel is. Het scenario is verschrikkelijk afgezaagd, maar dat speelt geen rol, want het is de bedoeling om de kijker te verlekkeren met bloot en illusies over seks (je ziet 'het' niet).

Ladybugs

1992 | Komedie, Sportfilm

Verenigde Staten 1992. Komedie van Sidney J. Furie. Met o.a. Rodney Dangerfield, Jackee, Jonathan Brandis, Ilene Graff en Vinessa Shaw.

Dangerfield werkt als verkoper. Hij loopt tegen de vijftig en het leven lijkt hem eindelijk toe te lachen. Een promotie wenkt en hij vindt in Graff een verloofde, waarvan hij meent dat het een lot uit de loterij is hoewel haar veertien-jarige zoon Brandis hem niet kan luchten. Om zijn baas een plezier te doen, wordt hij coach van de Ladybugs, een damesvoetbalteam, gesponsord door zijn firma. Als zij kampioen worden, maakt hij de promotie, maar hij faalt en dan staat hij op straat. Dangerfield noch zijn discipelen kennen geen bal van voetbal en de enige, die hem kan helpen is zijn toekomstige pleegzoon Brandis, een supervoetballer, die hij overhaalt als meisje mee te spelen. De rest van het domme scenario van Curtis Burch en Dangerfield laat zich raden. Hopeloos voorspelbaar verhaal, opgevuld met clich├ęs. De humor is platvloers, seksistisch en homofoob.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Parks op televisie komt.

Reageer