Guy L'Ecuyer

Acteur

Guy L'Ecuyer is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Au clair de la lune

1982 | Avonturenfilm, Drama, Mysterie

Canada 1982. Avonturenfilm van André Forcier. Met o.a. Guy L'Ecuyer, Michel Cote, Lucie Miville, Robert Gravel en Michel Gagnon.

Geschiedenis van een vriendschap tussen twee randfiguren die in een auto leven, geparkeerd tussen de Moon Shine Bowling en de Dieumegarde Tire Shop: Albert Bolduc, sandwich-man en Frank L'Albinos, droomfabrikant. Ze hebben de wonderlijkste - in de letterlijke zin des woords - illusies voordat de duivels, die in auto's zonder banden door de sneeuw rijden, het einde van de wereld komen aankondigen. Sterke verbeeldingskracht in dienst van een absoluut absurde onlogica die de toeschouwer onderdompelt in een sfeer van hallucinaties en zeer ongewone decors en personages.

J.A. Martin, photographe

1976 | Drama

Canada 1976. Drama van Jean Beaudin. Met o.a. Monique Mercure, Marcel Sabourin, Guy L'Ecuyer, Marthe Thierry en Catherine Tremblay.

Als een fotograaf zich klaar maakt voor zijn jaarlijkse tocht door de provincies, laat zijn vrouw weten hem te willen vergezellen. Hun huwelijk is in een milde crisis verzeild geraakt en de tocht is een poging om weer dichter tot elkaar te komen. Subtiel is ook hier weer synoniem voor traag en saai, hoewel door de uitstekende vertolkingen en de voortdurend veranderende lokaties een en ander redelijk vlot wordt ondervangen. Gesitueerd rond 1900. Meervoudig bekroond.

La vie heureuse de Léopold Z

1965 | Komedie, Familiefilm

Canada 1965. Komedie van Gilles Carle. Met o.a. Guy L'Ecuyer, Suzanne Valéry, Monique Joly en Paul Hébert.

Deze meervoudig bekroonde film gaat over een goedhartige sneeuwruimer, die daags voor Kerstmis tijdens een sneeuwstorm verleid wordt tot oneerlijkheid, maar zich toch nog tijdig bij zijn vrouw voegt voor de nachtmis. Het debuut van regisseur Carle.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Guy L'Ecuyer op televisie komt.

Reageer