Scott Baker

Acteur

Scott Baker is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Our Boy

1997 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1997. Drama van David Evans. Met o.a. Ray Winstone, Pauline Quirke, Neil Dudgeon, Philip Jackson en Perry Fenwick.

Woody en Sonia wachten tevergeefs op de thuiskomst van hun zoon. Na een slapeloze nacht vernemen zij dat hun enig kind het slachtoffer is geworden van een vluchtmisdrijf. De wereld van bouwvakker en kruimeldief Woody stort in en hij zweert wraak. Sonia beseft dat ze niet alleen haar zoon kwijt is, maar ook haar man dreigt te verliezen

Fever Pitch

1997 | Romantiek, Experimenteel, Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk 1997. Romantiek van David Evans. Met o.a. Colin Firth, Ruth Gemmell, Neil Pearson, Lorraine Ashbourne en Mark Strong.

Net als in High Fidelity en About a Boy wil het in deze Nick Hornby-verfilming maar niet vlotten met de liefde van het mannelijk hoofdpersonage. En net als in die andere films heeft dat veel te maken met zijn eigen obsessies. Paul is gek van voetbalclub Arsenal. Hij zou het liefst naast het veld wonen. Maar wanneer hij een relatie begint met Sarah blijkt zijn voetbalpassie een struikelblok. 'Wat is dat?' 'O, mijn Arsenel-onderbroek.' Colin Firth is in zijn element in deze geestige film, geschreven door Hornby zelf.

In the Pink

1983 | Erotiek

Verenigde Staten 1983. Erotiek van Bill Eagle. Met o.a. Joanna Storm, Jacqueline Lorians, Laurie Smith, Ken Starbuck en Scott Baker.

In Europa gefilmde porno over een verzamelaar van kunst en mooie vrouwen, die in de problemen raakt wanneer een vriend van een van zijn veroveringen een mislukte moordaanslag op hem pleegt. Hij verdwijnt, maar zet als 'dode' zijn werkzaamheden verder. Een seksscène per land is ongeveer de dosis en er worden aardig wat landen aangedaan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Scott Baker op televisie komt.

Reageer