Nikolas Vogel

Acteur

Nikolas Vogel is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Requiem für Dominic

1990 | Drama

Duitsland 1990. Drama van Robert Dornheim. Met o.a. Felix Mitterer, Victoria Schubert, August Schnölzer, Antonia Rados en Nikolas Vogel.

De gedramatiseerde documentaire over Dominic Paraschiv, een Roemeen die het leven liet als onschuldig slachtoffer van de duistere revolutie die door de technocratische boys van Ceaucescu in Timisoara in gang gezet was met de grootste persleugen aller tijden. Op locatie gedraaid.

Das Wasser des Lebens

1987 | Familiefilm, Fantasy

Servië en Montenegro/Duitsland 1987. Familiefilm van Ivan Balada. Met o.a. Michael König, Nikolas Vogel, Michéle Melega, Dusan Dvorcak en Asunta Almirall.

Geveld en ziek geworden door de vloek van een tovenaar, stuurt een koning zijn drie zoons de wijde wereld in om water uit een geneeskrachtige bron te vinden waardoor hij weer gezond kan worden. De twee oudsten zijn arrogant en worden voor hun hoogmoed gestraft met opsluiting door een dwerg. De jongste verlost een prinses, vindt het water en keert terug, maar dan moet de magiër nog bestreden worden. Lopende band film naar een vertelling van de gebroeders Grimm. Niet voor de allerkleinsten. Scenario van Karel Steigerwald en Ivan Balada.

Bibos Männer

1986 | Komedie, Romantiek, Actiefilm

Duitsland 1986. Komedie van Klaus Lemke. Met o.a. Tanja Moravsky, Nikolas Vogel, Dominic Raacke, Andy Kistner en Emel Wahl.

Het zeventienjarige provinciaaltje Bibo wil de grote stad veroveren. Brutaal en weerspannig als zij is, komt zij steeds weer in de problemen, vooral met Micha die net zo'n karakter heeft als zij. Na veel gedoe volgt er voor hen toch een happy end. Middelmatige filmkomedie, gericht op het jeugdige bioscooppubliek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nikolas Vogel op televisie komt.

Reageer