Amy Hill

Acteur

Amy Hill is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Big Fat Liar

2002 | Komedie

Verenigde Staten/Duitsland 2002. Komedie van Shawn Levy. Met o.a. Frankie Muniz, Paul Giamatti, Amanda Bynes, Donald Faison en Lee Majors.

De veertienjarige Jason (Frankie Muniz uit de sitcom Malcolm in the Middle) liegt zó schaamteloos en zó vaak, dat niemand ervan uit gaat dat hij ooit de waarheid vertelt. Ook niet wanneer hij beweert dat een filmproducent een verhaal van hem heeft gepikt en gaat verfilmen. Jason en zijn vriendinnetje Kaylee (Amanda Bynes uit The Amanda Show) vertrekken naar Hollywood om te bewijzen dat het echt waar is. Goedmoedige komedie met sympathieke acteurs: de beste momenten betreffen die met Paul Giamatti als de onbetrouwbare producent. Dat de jonge acteurs al eerder roem vergaarden in de genoemde sitcoms was natuurlijk mooi meegenomen.

Max Keeble's Big Move

2001 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2001. Komedie van Tim Hill. Met o.a. Alex D. Linz, Larry Miller, Jamie Kennedy, Zena Grey en Josh Peck.

Max Keeble heeft het op school zwaar te verduren van de pestkoppen en het schoolhoofd. Wanneer hij hoort dat hij gaat verhuizen, neemt hij in z'n laatste schoolweek wraak op iedereen die hem dwars heeft gezeten. De verhuizing gaat echter niet door en Max is overgeleverd aan de genade (of het gebrek eraan) van z'n slachtoffers...

Tokyo Bound

1995 | Komedie

Verenigde Staten 1995. Komedie van Ned Mathers.

VV.

All-American Girl

1994 | Komedie

Verenigde Staten 1994. Komedie van Andrew D. Weyman. Met o.a. Margaret Cho, Jodi Long, Clyde Kusatsu, BD Wong en Amy Hill.

Pilootfilm van sitcom met een formule die schijnbaar niet kan missen. Neem een agressieve Amerikaans-Aziatische vrouwelijke conferencier (Cho), maak er een meisje van Koreaanse afkomst van die het als jonge vrouw moeilijk heeft met de traditionele opvattingen van haar familie en je hebt iets extra op andere populaire Amerikaanse comedy-series: Amerikaanse Aziaten die als etnische groep tot dusver bespaard bleven van grappen en grollen of nooit eerder echt aan bod kwamen. Geschreven (door coproducer Gary Jacobs) in de vorm van een cultuurschok met centraal de traditionele Koreaanse waarden van moeder Long contra de geassimileerde MTV-stijl van haar door jongens bezeten dochter Cho. Het leukste personage is echter de eccentrieke oma Hill. Herinnert nogal sterk aan THE MANY LOVES OF DOBIE GILLIS maar dan met riksja-grappen. Gedraaid op videotape met Donald A. Morgan achter de camera.

Ghost Dad

1990 | Komedie, Fantasy, Drama

Verenigde Staten 1990. Komedie van Sidney Poitier. Met o.a. Bill Cosby, Kimberly Russell, Denise Nicholas, Ian Bannen en Christine Ebersole.

Zwarte megasterren Poitier achter- en Cosby voor de camera in deze mislukte bovennatuurlijke komedie over 'verantwoord ouderschap'. Cosby als alleenstaande vader van drie kinderen keert na een dodelijk verkeersongeval als een geest terug om zijn kinderen te helpen. Déjà vu. Naar een verhaal van Brent Maddock en S.S. Wilson, die met Chris Reese het scenario schreven.

The Big Blue

1988 | Drama

Verenigde Staten/Duitsland 1988. Drama van Andrew Horn. Met o.a. David Brisbin, Taunie Vrenon, Sheila McLaughlin, Jim Neu en Bill Rice.

Privé-detective Jack Kidd wordt door Myrna Monroe ingehuurd om haar overspelige man Harry te schaduwen en hem te betrappen, zodat zij bij de echtscheiding er een flink slaatje uit kan slaan. Jack ontdekt dat Harry zich inlaat met een zekere Max, een gangster die in de drugshandel zit en zijn liefje Carmen aan grote gevaren blootstelt als hij haar gebruikt voor koeriersdiensten. Jack valt voor Carmen.

Mountaintop Motel Massacre

1983 | Horror

Verenigde Staten 1983. Horror van Jim McCullough Sr. Met o.a. Bill Thurman, Anna Chappell, Will Mitchell, Virginia Loridans en Amy Hill.

Een krankzinnige oude vrouw sabelde vele kleine dieren in kleine stukjes. En toen hakte ze een klein kind dood. En toen viel ze een jong stel aan met een gifslang. En toen bedolf ze een oude man onder de ratten. En toen... Deze afschuwelijke film lijkt wel in elkaar te zijn geflanst met afgekeurde scènes uit andere afschuwelijke horrorfilms.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Amy Hill op televisie komt.

Reageer