Cinzia De Ponti

Acteur

Cinzia De Ponti is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

I Delitti privati

1993 | Mysterie, Misdaad

Italië 1993. Mysterie van Sergio Martino. Met o.a. Edwige Fenech, Ray Lovelock, Cinzia De Ponti, Manuel Bandera en Victoria Vera.

Nicole Venturi (Fenech) is een journaliste uit Frankrijk, die in het Italiaanse Lucca werkt en daar met haar dochter Sandra (Belvedere) woont. Op een dag wordt het vredige leven in Lucca door een tragisch gebeuren opgeschrikt. Een bekende confectie- ondernemer, behorende tot een zeer hoogstaande Toscaanse familie, wordt vermoord. Nicole, die tot de moord uitsluitend kleine berichten deed, Avanzano (Lovelock) en landsadvocaat Angela Castelli (Cinzia De Ponti) gaan zich ermee bezighouden. Nicole krijgt van een grote Romeinse krant de opdracht het onderzoek te volgen. Een prima produktie, wisselvallige acteerprestaties en een cast met vele welbekende Europese acteurs. Maar het ontbreekt de film aan suspense en het tempo is wat traag.

Un Amore di donna

1988 | Drama

Italië 1988. Drama van Nelo Risi. Met o.a. Laura Morante, Bruno Ganz, Claudine Auger, Ivan Desny en Cinzia De Ponti.

Het verhaal speelt in Milaan, Varese en Genève en gaat over een fascinerende, maar gestoorde vrouw van dertig. Materieel is zij van haar veel oudere echtgenoot afhankelijk, van wie ze gescheiden leeft. Dan ontmoet zij Franco, met wie zij een relatie krijgt, maar iets over haar verleden houdt ze verborgen. Vrij goed spel in een verder middelmatige film.

Ultimo momento

1987 | Komedie

Italië 1987. Komedie van Pupi Avati. Met o.a. Ugo Tognazzi, Diego Abatantuono, Lino Capolicchio, Elena Sofia Ricci en Nik Novecento.

Een film over de nationale manie van Italië: voetbal. Vlak voor de beslissende wedstrijden wordt de oude manager door de parvenu van een voorzitter van de club ontslagen, maar hij blijft voor zijn team vechten. Helaas vindt er weinig actie op het veld plaats. De film draait hoofdzakelijk om de relatie van de hoofdfiguur met zijn familie en zijn team. Laatste film van de acteur Novecento voor zijn voortijdige dood.

Bianco Apache

1987 | Western

Italië 1987. Western van Vincent Dawn. Met o.a. Sebastian Harrison, Lola Farner, Albert Farley en Cinzia De Ponti.

Alweer een spaghetti-western waarin regisseur en spelers zich belachelijke Engelse fantasie-namen hebben aangemeten. Het gaat over een stel kolonisten die overvallen worden door een groep gedeserteerde Confederatieven. Een zwangere vrouw wordt zwaar gewond en met behulp van de Apachen brengt ze, voor ze sterft, een kind ter wereld. Het jongetje groeit op bij de indianen en raakt bevriend met de krijger Zwarte Wolf. Jammer genoeg zijn ze allebei verliefd op dezelfde vrouw... Routineus gemaakt. Voor de liefhebbers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cinzia De Ponti op televisie komt.

Reageer