Giacomo Rizzo

Acteur

Giacomo Rizzo is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Pierino la pesta alla riscossa

1982 | Komedie

Italië 1982. Komedie van Umberto Lenzi. Met o.a. Giorgio Adriani, Jenny Tamburi, Didi Perego, Lucia Cassini en Lella Fabrizi.

Deze film is een verschrikkelijk wanprodukt. Het gaat over een lelijke, vuilbekkende jongeman die bij zijn ouders en grootmoeder inwoont. Hij jaagt iedereen tegen zich in het harnas met zijn irritante gedoe en zorgt overal voor moeilijkheden met zijn weerzinwekkende streken. Een bijzonder platvloerse poging tot leuk doen.

Reste avec nous, on s'tire

1981 | Misdaad, Komedie

Frankrijk/Italië 1981. Misdaad van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Edwige Fenech, Aldo Maccione, Alvaro Vitali, Giacomo Rizzo en Edith Peters.

Een vreselijk rotzooitje: de politie neemt het op tegen twee elkaar beconcurrerende gangsterbendes. Het recht zegeviert uiteindelijk, maar dan wel op zijn Frans/Italiaans. Zoals gebruikelijk bij een film van Jacques Leitienne is dit weer een opeenhoping van domme en ordinaire grappen (d'r wordt letterlijk tegen Fenech aangepiest, om maar een voorbeeld van het 'fijne' soort humor te geven). Alles rammelt aan deze film, de regie, het acteerwerk en het scenario.

Graf Dracula (bei[KL29]t jetzt) in Oberbayern

1979 | Erotiek, Horror

Duitsland 1979. Erotiek van Carlo Ombra. Met o.a. Gianni Garko, Betty Vergès, Bea Fiedler, Giacomo Rizzo en Ralf Wolter.

Een jonge fotograaf en drie sexy modellen maken in de kelders van een eng kasteel een serie griezelfoto's en hebben een ontmoeting met de kasteelheer, die zich als vampier ontpopt. Hoe laag men z'n verwachtingen ook stelt - deze film kan er niet aan tegemoet komen.

La Professoressa di scienze naturali

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Lilli Cariti, Michèle Gammino, Alvaro Vitali, Giacomo Rizzo en Gastone Pescuci.

Als een stokoude lerares biologie na een mislukt experiment gewond wordt afgevoerd blijkt haar vervangster een jonge, pittige debutante te zijn, wat in dit soort puin onvermijdelijk aanleiding geeft tot een cascade van flauwe, seksistische grappen. Mensen die denken met hun geslachtsdelen, zullen hier ongetwijfeld veel lol aan beleven.

Superuomini, superdonne, superbotte

1974 | Actiefilm, Avonturenfilm

Italië 1974. Actiefilm van Al Bradley. Met o.a. Aldo Canti, Mark Hannibal, Yueh Hua, Malisa Longo en Giacomo Rizzo.

Onderhoudende, maar slecht gemaakte, geregisseerde en gespeelde film. Een zeer mager plot over een acrobatische, gemaskerde held, een supersterke zwarte held en een Chinese kungfu expert die zich samen met een lieftallige, maar krijgshaftige vrouw verzetten tegen een boosaardige heerser en zijn aanhangers.

Beffe, licenzie et amori del Decamerone

1972 | Komedie, Erotiek

Italië 1972. Komedie van Walter Pisani. Met o.a. Dado Crostarosa, Malisa Longo, Orchidea De Santis, Giacomo Rizzo en Claudia Bianchi.

In de Middeleeuwen doet een groep toneelspelers een Italiaans stadje aan en beleeft velerlei erotische avonturen in het klooster aldaar. De zoveelste kopie van Pasolini's IL DECAMERONE is een waterval van koortsachtige, maar niet erg leuke incidenten. Te gechargeerd en chaotisch om lang te boeien. De film is bekender onder de USA/GB-titel LOVE, PASSION AND PLEASURE. De meeste kopieën zijn ternauwernood 85m.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Giacomo Rizzo op televisie komt.

Reageer