RJ Mitte

Acteur

RJ Mitte is acteur.
Er zijn 1 film en 1 serie gevonden.

Tiempo Compartido

2018 | Drama

Mexico/Nederland 2018. Drama van Sebastian Hofmann. Met o.a. Luis Gerardo Méndez, Miguel Rodarte, RJ Mitte en Montserrat Marañon.

Pedro gaat met zijn vrouw en zoontje op vakantie in een luxe resort, maar eenmaal aangekomen treffen ze in het geboekte appartement een ander gezin aan. Het misverstand kan niet worden opgelost; er zit niks anders op dan de ruimte delen. In de week die volgt draait Pedro langzaam door. Mexicaanse tragikomedie, mede gefinancierd door het Nederlandse Hubert Bals Fonds, is geestig en onheilspellend tegelijk, en prachtig kleurrijk in beeld gebracht. Met de opgebouwde spanning en satirische thematiek wordt alleen te weinig gedaan.

Breaking Bad

2008 | Misdaad, Drama, Thriller, Televisieserie

Verenigde Staten 2008. Misdaad van Vince Gilligan. Met o.a. Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris en Bob Odenkirk.

Uitgangspunt van deze dramatische misdaadserie is even eenvoudig als briljant: langzaam maar zeker verandert een sympathieke family man – door omstandigheden en eigen wil – in een keiharde gangster. Wanneer scheikundeleraar Walter White ontdekt dat hij ongeneeslijk ziek is en zijn gezin amper iets kan nalaten, besluit hij met een van zijn leerlingen crystal meth te produceren. Al snel krijgt hij de smaak van het criminele leven te pakken. Breaking Bad weet steeds opnieuw te verrassen, is spannend, dramatisch meeslepend, soms gruwelijk en vaak wrang-komisch. Grootste troef is hoofdrolspeler Bryan Cranston, die menselijk en abject gedrag meesterlijk balanceert. Vijf seizoenen, uitgezonden van 2008-2013, zijn te bekijken op Netflix.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer RJ Mitte op televisie komt.

Reageer