Dana Chaifetz

Acteur

Dana Chaifetz is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Mr. Vincent

1997 | Film noir

Verenigde Staten 1997. Film noir van Robert Celestino. Met o.a. Frank John Hughes, Lisa LoCicero, Mimi Scott, Robert Bruzio en Shoshana Ami.

Mr. Vincent (Hughes), Johnny is zijn voornaam, geeft Engelse les op een high-school in het Newyorkse Yonkers. Zijn werk boeit hem maar matig. In zijn vrije tijd schrijft hij songs en tokkelt op de gitaar. Hij treedt op in goedkope bars en de bezoekers zijn meer ge[KA3]interesseerd in de drank dan in de muziek. Johnny`s ongeduldige vrouw is lastig en laat hem zitten. In een van de bars, waar hij speelt, ontmoet hij Lisa (LoCicero), die hij nog kent als klasgenote van de high-school. Hij legt het met Lisa aan, die wel af en toe met hem in bed wil duiken, maar geen vaste relatie wenst. Lisa heeft vage aspiraties om op Broadway in een musical terecht te komen. Johnny is vast besloten om zich vast te klampen aan Lisa en heeft een dusdanige sterke wil dat zij voor hem bezwijkt, al wordt zijn gedrag steeds bizarder, bezitteriger en bezetener. Op school vergeet hij les te geven en houdt ellenlange onsamenhangende betogen tegen de leerlingen en gebruikt steeds grovere taal. Dat leidt uiteindelijk tot zijn ontslag. Ondertussen weet de kijker hoe hij zijn frustraties botviert: als stalker. Als Lisa hem vanwege zijn ongenietbare jaloezie de bons geeft, bereikt Johnny's verwording een hoogtepunt. In zwart-wit gedraaide eersteling van Celestino, die samen met John Mollica het scenario schreef. De rollen in deze onafhankelijk geproduceerde film zijn heel sterk en de fotografie van Dick Fisher draagt bij aan de beklemmende sfeer. Een duister drama en regisseur Celestino is zeker iemand om te blijven volgen.

Dirty Laundry

1996 | Erotiek, Komedie, Experimenteel

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Robert Sherwin en Michael Normand. Met o.a. Jay Thomas, Tess Harper, Tresa Hughes, Michael Marcus en Stanley Earl Harrison.

Joey Green zit midden in zijn midlifecrisis. Zijn haar valt uit, zijn liefdesleven is niks en de zaken met betrekking tot zijn wasserette gaan niet goed. Zijn vrouw Beth, die schrijfster is van een adviescolumn voor vrouwen, heeft het helemaal met Joey gehad. Joey huurt een prostituee in om iets aan zijn libido te doen. Als Beth hier achterkomt, begint zij een relatie met haar chiropractor

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dana Chaifetz op televisie komt.

Reageer