Little Tony Renis is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Viva le donne

1970 | Muziek, Romantiek, Komedie

Italië 1970. Muziek van Aldo Grimaldi. Met o.a. Little Tony Renis, Stefano Doria en Luciano Fineschi.

Sentimentele, pretentieuze muzikale komedie over een zanger in militaire dienst die het liefst de dienst de rug toe wil keren om weer te gaan zingen. Zijn oom helpt hem om verlof te krijgen. Hij gaat zingen in een nachtclub, waar hij succes heeft en populair wordt.

Zum, zum, zum no2

1969 | Muziek, Romantiek

Italië 1969. Muziek van Bruno Corbucci. Met o.a. Little Tony Renis, Isabella Savona, Nino Terzo, Vittorio Congia en Paolo Panelli.

Alweer zo'n romantische komedie op z'n italiaans uit de periode 1960-70. Een jonge vrouw, die pilote blijkt te zijn, wordt verliefd op een zoetgevooisde jongeman met een Elvis- kapsel. Haar verloofde ziet dat helemaal niet zitten en uit jaloezie tracht hij van zijn rivaal af te komen door hem van diefstal te beschuldigen. Het happy-end komt niet als verrassing. Niks bijzonders.

Zum, zum, zum

1968 | Muziek, Romantiek, Komedie, Familiefilm

Italië 1968. Muziek van Bruno Corbucci. Met o.a. Little Tony Renis, Isabella Savona, Dolores Palumbo, Pippo Baudo en Peppino De Filippo.

Sentimentele, romantische komedie met liedjes. Deze wel erg Italiaanse film van rond 1965 is duidelijk op tieners gericht. Een vader (De Filippo) heeft moeilijkheden met zijn beide zoons: de een wil trouwen met de dochter van de huisbaas en de ander wil zanger worden. Deze laatste (Little Tony) heeft eindelijk succes en treedt op in Pippo Baudo's tv-show waarin hij zichzelf speelt.

Peggio per me ... meglio per te

1968 | Muziek, Romantiek, Komedie

Italië 1968. Muziek van Bruno Corbucci. Met o.a. Little Tony Renis, Katia Cristine, Gianni Agus en Vittorio Congia.

Little Tony is, behalve een goed zanger, ook een onweerstaanbare vliegenier met een Elvis-kapsel. Vrouwen vallen voor zijn charme als bladeren in de herfst. Hij doet moeite zijn verloofde niets te laten merken van zijn escapades. Op een dag ontdekt hij tot zijn verrassing dat zijn jaloerse, achterdochtige verloofde als stewardess dienst doet op het vliegtuig waarop hij piloot is. Een plezierige, tiener-komedie van rond 1965 met liedjes uit die tijd. Little Tony's versie van de prachtige hit van Protocol Harem 'Whiter Shade of Pale' is aardig om te horen.

Donne...botte e bersaglieri

1968 | Komedie, Drama, Muziek

Italië 1968. Komedie van Ruggero Deodato. Met o.a. Little Tony Renis, Renzo Montagnani en Ira Hagen.

Lichtvoetige komedie die riekt naar de tijd van 1965, waarin popmuziek een grote rol speelt. Vier dikke vrienden, allemaal fervente popmuziek-liefhebbers, moeten in militaire dienst. Ze worden alle vier ingelijfd bij hetzelfde bataljon, waar ze de boel goed op stelten zetten.

Riderà

1967 | Muziek, Komedie

Italië 1967. Muziek van Sergio Corbucci. Met o.a. Little Tony Renis, Marisa Solinas en Ferruccio Amendola.

Onopvallende maar onderhoudende komedie annex pop-musical. Leuk voor mensen die met nostalgie terugdenken aan de tijd rond 1965. Het vliesdunne verhaaltje gaat over een werkeloze jongeman die graag zingt. Op een dag wordt hij ontdekt door een filmproducent, die zijn carrière in gang zet.

Non mi dire mai good-bye

1967 | Muziek, Romantiek

Italië 1967. Muziek van Gianfranco Baldanello. Met o.a. Little Tony Renis, Grazia De Marzà, Nino Terzo en Vittorio Congia.

Een jonge, succesvolle zanger ontmoet een meisje uit Sicilië en zij worden verliefd op elkaar. Haar ouders, ouderwetse provincialen, maken het het liefdespaar niet makkelijk. Niks bijzonders, deze film vol liedjes die in de zestiger jaren in Italië populair waren.

Marinai in coperta

1967 | Muziek, Komedie, Drama

Italië 1967. Muziek van Sergio Corbucci. Met o.a. Little Tony Renis, Sheyla Rosin, Ferruccio Amendola en Tino Scotti.

De carrière van een veelbelovende popzanger wordt abrupt onderbroken als hij in dienst moet. Hij komt bij de marine, waar hij twee vrienden krijgt: de zoon van een schatrijke industrieel en een straatarme jongen uit Rome die wacht op een erfenis die zijn leven zal veranderen. Gedrieën beleven ze aardige en/of romantische avonturen, waar de marine niet erg blij mee is. Dit is de tweede van vijf films die regisseur Corbucci tussen 1967 en 1969 maakte met Little Tony.

Cuore matto...matto da legare

1967 | Muziek, Familiefilm, Komedie

Italië 1967. Muziek van Mario Amendola. Met o.a. Little Tony Renis, Eleonora Brown en Ferrucio Amendola.

Een komedie rond het Italiaanse pop-idool van de jaren zestig, Little Tony. Hij doet vreselijk zijn best om met zijn band een doorbraak te forceren. Ze schnabbelen in het nachtclub- circuit. Tony is ook nog verliefd, maar zijn ouders willen dat hij trouwt met een meisje uit de provincie. Natuurlijk komt alles goed: de band wordt populair en de liefde overwint. Big deal.