Maggie Bell

Acteur

Maggie Bell is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Down among the Big Boys

1993 | Drama, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1993. Drama van Charles Gormley. Met o.a. Billy Connolly, Douglas Henshall, Alex Norton, Maggie Bell en Ken Drury.

Een topcrimineel uit Glasgow raakt in verwarring als zijn toekomstige schoonzoon de leiding krijgt over een onderzoek naar zijn laatste roofoverval. Een en ander leidt tot een intrigerende bespiegeling over familierelaties en sluipende corruptie. Het uitstekende scenario is van Peter McDougall (van THE LONG GOOD FRIDAY) en Billy Connolly speelt op perfecte wijze de geharde crimineel.

Taggart: Evil Eye

1990 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1990. Misdaad van Haldane Duncan. Met o.a. Mark McManus, James MacPherson, Jill Gascoine, John Hannah en David O'Hara.

Tijdens een inbraak bij een Londense juwelier wordt een jonge politieman doodgeschoten. De drie inbrekers vermoorden tijdens hun vlucht ook een zigeunerin die een vervelende getuige werd. Taggart (McManus) en Jardine (MacPherson) moeten de zaak onderzoeken. Bij de zigeuners heerst de wet van de stilte. Het zal niet meevallen deze zaak tot een goed einde te brengen, vooral omdat ze geconfronteerd worden met de duistere krachten van de zwarte magie. Spannende politiefilm met de onconventionele detective Taggart. Een goed in elkaar gestoken scenario met veel onverwachte wendingen, boeiend van begin tot eind. In beeld gebracht door Jim Peters.

Around the Stones

1976 | Muziek, Documentaire

Verenigd Koninkrijk 1976. Muziek van Silver Nadd. Met o.a. The Rolling Stones, Rod Stewart, Deep Purple, Uriah Heep en Paul McCartney & Wings.

Een slordige compilatiefilm met de Rolling Stones als middelpunt, en met niet altijd even geweldige gastoptredens van een hele reeks andere groepen en rocksterren. Zonder de minste logische samenhang aan elkaar geplakt is dit strikt voor fans.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maggie Bell op televisie komt.

Reageer