Loren Haynes

Acteur

Loren Haynes is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Into The Badlands

1991 | Western

Verenigde Staten 1991. Western van Sam Pillsbury. Met o.a. Bruce Dern, Mariel Hemingway, Dylan McDermott, Helen Hunt en Royce O'Donnell.

Aan de hand van een raamvertelling over sinistere premiejager Dern, die dertien maanden achtereen een moordenaar achterna zit en tenslotte zelf gejaagde wordt, in feite drie korte verhalen in een, geschreven door Bryce Walton. Dick Beebe, Marjorie David en Gordon Dawson maakten de resp. scenario's, die naadloos in elkaar overgaan. De plots gaan over een McDermott, die door het stadje Laredo moet op weg naar Mexico en er alles aan doet om sheriff Robinson uit de weg te gaan, want hij legde ooit diens broer om; boerin Hemingway ontdekt dat buur Pelikan niet degene is voor wie ze haar altijd hield, terwijl Dern zijn intermezzo heeft met een saloongirl. Niet altijd even origineel, maar onderhoudend en de prachtige fotografie van Johnny E. Jensen verheft de film boven het gemiddelde.

Eve of Destruction

1991 | Fantasy, Sciencefiction, Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Fantasy van Duncan Gibbins. Met o.a. Renée Soutendijk, Gregory Hines, Michael Greene, Kurt Fuller en John M. Jackson.

Indrukwekkende Nederlandse Soutendijk in haar debuut in de V.S. als een wetenschappelijke manitoe die een robot naar eigen beeld en gelijkenis creëert maar dan wel voorzien van nucleaire mogelijkheden. Een en ander loopt uit de hand en het mooie monster ontsnapt uit de greep van Soutendijk in een dubbele rol. Als robot pulkt zij zelfs weefsels van haar lichaam om beschadigde delen van haar robottenlijf zelf te herstellen. Scenario van Yale Huddoff en de regisseur. Alan Hume schoot de beelden.

The Expendables

1988 | Actiefilm, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Cirio H. Santiago. Met o.a. Anthony Finetti, Peter Nelson, Loren Haynes, Kevin Duffis en William Steis.

Het relaas van een 'afgeschreven' peloton van zandhazen tijdens de Vietnam-oorlog, dat bestaat uit criminelen en geflipten. De kijker krijgt de indruk dat het opgenomen in het plantsoen van een dorp. Hoewel zij leren wat solidariteit is, moeten zij er allemaal aan geloven. Maar zoals de titel zegt: ook de film kan gemist worden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Loren Haynes op televisie komt.

Reageer