Marc David Decker

Componist

Marc David Decker is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Psycho Cop 2

1994 | Thriller

Verenigde Staten 1994. Thriller van Rif Coogan. Met o.a. Bobby Ray Shafer, Barbara Lee Alexander, Julie Strain, Roderick Darin en Nick Vallelonga.

Deze sequel, die direct op de videoband uitkwam, is nog een graadje erger dan zijn toch al zo waardeloze voorganger. Een stel vrienden zijn van plan een geil vrijgezellen-feestje met het nodige gezuip te bouwen. Ze gebruiken het conferentiezaaltje van hun firma, waarin ze na werktijd een orgie willen aanrichten en ze bestellen daarvoor strippende meiden. Ze hebben allemaal ontzettend pech, want Joe Vickers, een psychisch gestoorde smeris (ja, die uit de titel), gespeeld door Shafer, dringt naar binnen want hij had hun voornemens afgeluisterd. Hij maakt iedereen koud omdat hij meent dat dergelijk 'overwerk' niet toegestaan is door de wet. Een van de aanwezigen moet deze engerd zien te overleven en te stoppen, want anders ontstapt Joe Vickers voor nog zo'n gewelddadige onzinfilm. Wat voor een scenario moet doorgaan is van Dan Povenmire. Het camerawerk is van Enak Mada.

Bikini Island

1991 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1991. Thriller van Anthony Markes. Met o.a. Holly Floria, Jackson Robinson, Alicia Anne, Kelly Poole en Terry Miller.

Fraaie fotomodellen varen naar een eiland waar ze opnamen moeten maken, maar voor die tijd worden ze afgeslacht door een onzichtbare moordenaar. Domme, waardeloze seksploitatie.

The Invisible Maniac

1990 | Sciencefiction, Erotiek

Verenigde Staten 1990. Sciencefiction van Rif Coogan. Met o.a. Noel Peters, Stella Blalack, Shannon Wilsey, Debra Lamb en Robert R. Ross Jr..

Groteske parodie over een krankzinnige geleerde die een formule heeft ontwikkeld waarmee hij onzichtbaar kan worden om vervolgens te doden en damesblouses open te scheuren. Het gedementeerde gevoel voor humor in deze film kan de algehele zwakheid ervan niet verdrijven. Rif Coogan is de pseudoniem voor Adam Rifkin.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marc David Decker op televisie komt.

Reageer