Shug Fisher

Acteur

Shug Fisher is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Ghost of Cypress Swamp

1977 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1977. Familiefilm van Vincent McEveety. Met o.a. Jeff East, Vic Morrow, Tom Simcox, Jacqueline Scott en Louise Latham.

Ontroerende film over vriendschap. De jonge East verliest bij een gevecht met een panter zijn hond in het oerwoud. Op zoek naar een andere hond wordt hij neergeslagen en vastgebonden door Morrow, een soort kluizenaar die zich al zestien jaar in het moeras verschuilt. Hij werd ten onrechte van moord beschuldigd. Tussen Morrow en East ontstaat langzaam maar zeker genegenheid, die ware vriendschap wordt als East het leven redt van Morrow. Maar dan krijgt East hoge koorts. Naar het boek Weakfoot van Linda Cline. Mooi verzorgde familiefilm.

Guns of a Stranger

1973 | Western

Verenigde Staten 1973. Western van Robert Hinkle. Met o.a. Marty Robbins, Chill Wills, Dovie Beams, Steve Tackett en William Foster.

Een merkwaardig produkt, deze western met zanger Robbins in de hoofdrol. Het is een Robert Hinkle-produktie, door Universal verspreid. De film schijnt nooit ergens vertoond geweest te zijn. De kwaliteit is sterk verouderd maar in verhouding met de zingende Roy Rogers-westerns bijv. zit er geen spontaniteit in. Het geheel is muf opgenomen, met naast Wills alleen maar onbekende namen. Een zekere Charles Aldridge schreef het allemaal bij elkaar. Robbins speelde eind jaren vijftig in enkele westerns en is bij ons als hitzanger vooral bekend geworden door 'El Paso'.

The High Flying Spy

1972 | Western

Verenigde Staten 1972. Western van Vincent McEveety. Met o.a. Stuart Whitman, Darren McGavin, Vincent Van Patten, Shug Fisher en Andrew Prine.

We volgen de avonturen van de jonge Van Patten in de Amerikaanse burgeroorlog. Voor het spioneren bij de andere partij (met ballonnen) zijn Whitman en McGavin.

Cutter's Trail

1970 | Western

Verenigde Staten 1970. Western van Vincent McEveety. Met o.a. John Gavin, Manuel Padilla, Jr., Marisa Pavan, Beverly Garland en Joseph Cotten.

Gavin (later door Reagan benoemd tot de Amerikaanse ambassadeur in Mexico) is hier de marshal die naar zijn geboortestad terugkeert om vast te stellen dat Mexicaanse bandieten de macht hebben overgenomen. Hij bindt de strijd met hen aan maar wordt alleen gesteund door Pavan en haar zoontje Padilla (dezelfde jongen die naast Ron Ely in de Tarzan- tv-serie speelde). Het was de laatste rol van Naish, de acteur van Ierse afkomst die in veel westerns speelde en in 1973 op 73- jarige leeftijd stierf. Paul Savage schreef het scenario.

The Giant Gila Monster

1959 | Horror

Verenigde Staten 1959. Horror van Ray Kellogg en Ray Kellog. Met o.a. Don Sullivan, Lisa Simone, Shug Fisher, Jerry Cortwright en Beverly Thurman.

Grote parelhagedis bedreigt Texaans provinciestadje. Niet zo goed als het klinkt. Er zitten een paar buitengewoon misplaatste liedjes in deze film.

Border Fence

1951 | Western

Verenigde Staten 1951. Western van Norman Sheldon en H.W. Kier. Met o.a. Walt Wayne, Lee Morgan, Mary Nord, Steve Raines en Harry Garcia.

Astor bracht rond 1950 een aantal vreemde westerns op de markt. Deels waren die overgenomen van derden, maar slecht waren ze bijna allemaal. Een goede zat er beslist niet tussen. Kier was tevens de producent en Sheldon de scenarist. Het verhaaltje is niets, en de muziek van Jerry O'Dell and His Band is matig.

Stallion Canyon

1949 | Western

Verenigde Staten 1949. Western van Harry Fraser. Met o.a. Ken Curtis, Carolina Cotton, Shug Fisher, Forrest Taylor en Ted Adams.

De held helpt een ten onrechte beschuldigde Indiaan zijn naam te zuiveren. Curtis was in die tijd een zingende westernheld. Ditmaal barst hij wat minder vaak in gezang uit, en dat komt de actie ten goede. Curtis gaf van 1962 tot 1975 gestalte aan hulpsheriff Festus Haggen in de tv-serie GUNSMOKE. Twintig jaar daarvoor maakte hij dus óók al westerns.

Riders of the Pony Express

1949 | Western

Verenigde Staten 1949. Western van Michael Salle. Met o.a. Ken Curtis, Shug Fisher, Cathy Douglas, Billy Benedict en Billy Hammond.

Deze magere western werd door Salle geschreven. We zien de belevenissen van Curtis en de zijnen rond de Pony Express. De rolbezetting is niet slecht, allen zijn ervaren western bijrol acteurs, maar dat is nu juist ook het niveau van deze film. Het camerawerk was zo slecht dat de acteurs vaak niet te onderscheiden zijn. Een beetje actie maakt nog iets goed. Dehner was de schurk van het verhaal.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shug Fisher op televisie komt.

Reageer