Anita Stewart

Acteur

Anita Stewart is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Isle of Sunken Gold

1927 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1927. Avonturenfilm van Harry Webb. Met o.a. Anita Stewart, Bruce Gordon, Evangeline Russell, Curtis 'Snowball' McHenry en Duke Kahanamoku.

Serial in tien hoofdstukken. Gordon is zeekapitein en hij komt in het bezit van een halve kaart waarop een goudschat staat aangegeven. Het Zuidzee-eiland wordt geregeerd door een prinses, Stewart, van Europese afkomst. Zij heeft de andere helft van de kaart en samen gaan ze op zoek - maar er zijn vele kapers op de kust in deze goede avonturen-serial.

Baree, Son of Kazan

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van David Smith. Met o.a. Anita Stewart, Donald Keith, Jack Curtis en Joe Rickson.

Keith schiet de moordenaar van zijn vader neer. Aannemende dat de vent dood is, trekt hij de oerwouden van Canada in. Onderweg pikt hij een hond op, Baree. Ze zijn al spoedig onafscheidelijk en beleven samen hun avonturen, waarbij de hond het leven van zijn baas redt. Jay Pilcher bewerkte het boek van James Oliver Curwood. Camerawerk van Steve Smith en David Smith.

The Goddess

1915 | Drama

Verenigde Staten 1915. Drama van Ralph Ince. Met o.a. Anita Stewart, Earle Williams, Paul Scardon, William Dangman en Ned Finley.

Serial in vijftien hoofdstukken. Stewart is door drie miljonairs grootgebracht. Ze denkt door de hemel gezonden te zijn om goed werk te verrichten. Een hypnotiseur gooit roet in het eten door haar te misbruiken voor eigen doeleinden. Maar als een slangebeet de schurk naar het hiernamaals heeft bevorderd kan Stewart haar vriend Williams definitief in de armen sluiten. Ince - broer van Thomas en John - regisseerde voor Vitagraph, die er succes mee had. Stewart was een schoonzuster van Ince.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anita Stewart op televisie komt.

Reageer