Julia Gutiérrez Caba is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Doña perfecta

1977 | Drama

Spanje 1977. Drama van César Fernández Ardavín en Cesar Fernandez Ardavin. Met o.a. Julia Gutiérrez Caba, Victoria Abril, Manuel Sierra, Mirta Miller en Emilio Gutiérrez Caba.

In een provinciestad verspreidt een zure oude vrijster geruchten. Een zielige en stereotype verfilming van een literair werk, gemaakt door een deskundige regisseur.

Un Hombre como los demás

1976 | Romantiek

Spanje 1976. Romantiek van Pedro Masó. Met o.a. Sonia Petrova, Alessio Orano, Julia Gutiérrez Caba en Francisco Valladares.

Een jonge vrouw die op het punt staat te trouwen met een belangrijke arts wordt verliefd op een knappe priester. Een onuitstaanbare, beledigende, zeer slechte produktie die kenmerkend is voor het opportunisme en de cinematografische incompetentie van Pedro Masó.

Cazar un gato negro

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Sue Vanner, Alberto de Mendoza, Julia Gutiérrez Caba en Helga Liné.

Om de oorzaak van de opname van haar moeder in een inrichting te wreken, maakt een jong meisje gebruik van haar maagdelijke aantrekkelijkheid. Het is een ziekelijk erotisch drama, onwaarschijnlijk en belachelijk.

En la cresta de la ola

1975 | Drama

Spanje 1975. Drama van Pedro Lazaga. Met o.a. Javier Escrivá, Vicky Michelle, Julia Gutiérrez Caba, Elvira Quintillá en Pedro Mari Sánchez.

Een ongetrouwde man van middelbare leeftijd raakt verliefd op een meisje. Een volkomen belachelijke produktie.

Proceso a Jesús

1973 | Drama

Spanje 1973. Drama van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. José María Rodero, Mónica Randall, Julia Gutiérrez Caba, Andrés Mejuto en Diana Lorys.

Een groep sefardische joden organiseert enkele voorstellingen van het 'Proces tegen Jezus' met als doel om op te helderen of de veroordeling van Jezus Christus gerechtvaardigd was krachtens de wetten van zijn tijd. Opgeblazen, schijnheilig en doorspekt met theatrale ophef.

Experiencia prematrimonial

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Pedro Masó. Met o.a. Ornella Muti, Alessio Orano, Alberto Closas en Julia Gutiérrez Caba.

Een verloofd stel besluit te gaan samenwonen...Een van de meest hypocriete, beschamende en onuitstaanbare produkties uit de Spaanse filmgeschiedenis.

Un Millón en la basura

1967 | Komedie

Spanje 1967. Komedie van José María Forqué. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Julia Gutiérrez Caba, Juanjo Menéndez en Aurora Redondo.

Een straatveger vindt plotsklaps een miljoen peseta's. Een sentimentele, paternalistische film, hoewel met een succesvolle vertolking en situering.

Operación Plus Ultra

1966 | Familiefilm, Avonturenfilm

Spanje 1966. Familiefilm van Pedro Lazaga. Met o.a. Alberto Closas, Julia Gutiérrez Caba, Manuel Alexandre en José Luis Lopéz Vázquez.

Twee heldhaftige kinderen worden beloond met een reis. Een van de beroemdste titels over het Spaanse ideologisch- cinematografische paternalisme.

Nuevo en esta plaza

1966 | Biografie

Spanje 1966. Biografie van Pedro Lazaga. Met o.a. Palomo Linares, Julia Gutiérrez Caba, Manolo Zarzo, José Bódalo en Cristina Galbó.

Het levensverhaal van de stierenvechter Palomo Linares die zelf de hoofdrol vertolkt. De film is alleen de moeite waard voor bewonderaars van stierengevechten.

Los Guardiamarinas

1966 | Drama

Spanje 1966. Drama van Pedro Lazaga. Met o.a. Alberto de Mendoza, Julia Gutiérrez Caba, José Luis Lopéz Vázquez, José Rubio en Alfredo Landa.

Het dagelijks leven van drie leerlingen van de Zeevaartschool. Een rampzalig propagandistisch knoeiwerk.

Tiempo de amor

1964 | Komedie

Spanje 1964. Komedie van Julio Diamante. Met o.a. Julia Gutiérrez Caba, Agustín González, Enriqueta Carballeira en Lina Canalejas.

Drie verhalen over drie verschillende romances. Een pretentieuze en vervelende film.

Nunca pasa nada

1963 | Drama, Komedie

Frankrijk/Spanje 1963. Drama van Juan Antonio Bardem. Met o.a. Corinne Marchand, Jean-Pierre Cassel, Antonio Casas, Julia Gutiérrez Caba en Pilar Gomez Ferrer.

Een actrice uit een Frans toneelgezelschap moet van een kleine operatie herstellen in een Spaanse provincieplaats waar de arts verliefd op haar wordt. Ze zoekt echter troost voor het wantrouwen en de roddel bij de leraar Frans die in stilte bemind wordt door de vrouw van de dokter. Bardem gaf de verstikking van kleinsteedse verveling en traditioneel-katholieke moraal indringender gestalte in CALLE MAYOR, maar in deze film wordt niettemin goed gespeeld door de vier hoofdrolspelers.

La Frontera de Dios

1963 | Drama

Spanje 1963. Drama van César Ardavín. Met o.a. Enrique Avila, José Marco Davó, Manuel Manzaneque en Julia Gutiérrez Caba.

Door de droogte verliest een heel dorp zijn geloof. Onuitstaanbaar vroom plattelandsdrama.