J.R. Horne

Acteur

J.R. Horne is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

O Brother, Where Art Thou?

2000 | Komedie, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Frankrijk/Verenigd Koninkrijk 2000. Komedie van Joel Coen en Ethan Coen. Met o.a. George Clooney, John Turturro, Tim Blake Nelson, John Goodman en Holly Hunter.

Magnifiek gespeelde en gefotografeerde bewerking van Homerus' heldendicht Odyssee met Clooney in de hoofdrol als Everett Ulysses. Eind jaren dertig ontsnapt hij met sukkel Delmar (Nelson) en heethoofd Pete (Turturro) uit een chain gang. Volgens een blinde profeet zullen ze een fortuin vinden, 'maar niet het fortuin dat ze zoeken'. Geketend trekken ze het avontuur tegemoet, en ontmoeten een cycloop (zwendelaar John Goodman), sirenen en een duivelse wetsdienaar (Daniel von Bargen). De wonderschone soundtrack werd uitgeroepen tot countryplaat van het jaar.

What the Deaf Man Heard

1997 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1997. Komedie van John Kent Harrison. Met o.a. Matthew Modine, Claire Bloom, Judith Ivey, Tom Skerritt en James Earl Jones.

In 1940 wordt de tienjarige Sammy Ayers door zijn moeder achtergelaten in de bus. Als de buschauffeur Sammy vraagt de bus te verlaten, doet Sammy of hij doof is. Deze act houdt hij langer vol dan hij had verwacht

Hell-High

1986 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1986. Horror van Douglas Grossman. Met o.a. Christopher Stryker, Maureen Mooney, Christopher Cousins, Millie Prezioso en Jason Brill.

Een wrede practical joke van een stelletje onruststokers op een high school werkt als een boemerang en zij worden door een maniak van achteren aangevallen. Hoewel deze tiener-slachtersfilm kwa verhaal en stijl boven het gemiddelde van zijn genre uitkomt, is hij toch in ernstige mate sadistisch en pervers. Al in 1986 opgenomen, maar pas in 1989 uitgebracht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer J.R. Horne op televisie komt.

Reageer