Jessica

Acteur

Jessica is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Sieben Freundinnen

1994 | Documentaire

Duitsland 1994. Documentaire van Antonia Lerch. Met o.a. Aylin, Sofia, Nermin, Diana en Tine.

Het portret van zeven tieners van verschillende nationaliteit, w.o. de Turkse, die zich in de sociale Berlijnse wijk Kreuzberg trachten te handhaven. Sommigen hebben drugs gebruikt, anderen zijn in aanraking met de politie geweest of beiden en weer anderen hebben in de gevangenis gezeten, enz., maar ze koesteren ondanks hun grote zorgen en de culturele verschillen toch hoop op een betere toekomst. Lerch die al zo'n jaar of twintig documentaires draait, wist hun vertrouwen te winnen en schetst een boeiend portret van maatschappelijke buitenstaanders, waarvoor de rest van de maatschappij zijn ogen niet moet sluiten. Benno Trautmann hielp haar bij de totstandkoming van deze film, die een onderdeel vormt van de serie Das kleine Fernsehspiel in de reeks Deutschland Dokumentarisch.

Love in Paradise

1986 | Avonturenfilm, Erotiek

Frankrijk 1986. Avonturenfilm van Michel Leblanc. Met o.a. Michèle Davy, Eric Saville, André Kay, Laura Clair en Christophe Clark.

Een hele vreemde film die in Noord-Afrika speelt en over de avonturen van de verschillende personages gaat, waaronder de (ongelukkige) liefde tussen een blanke vrouw en een bedoeïen. In feite is dit verhaal een bewerking van de mythe van Atlantis. Interessante figuren, schitterende door Philippe Theaudière gefilmde landschappen en betoverende muziek. Heel erg jammer is dat deze film bij het genre seksfilms is ingedeeld, waardoor hij voorbestemd is in het vergeetboek terecht te komen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jessica op televisie komt.

Reageer