Kenny Bee

Acteur

Kenny Bee is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Gauyat sandiu haplui

1992 | Actiefilm, Fantasy

Hongkong SAR van China 1992. Actiefilm van Corey Yuen en Jeffrey Lau. Met o.a. Andy Lau, Anita Mui, Aaron Kwok, Gloria Yip en Kenny Bee.

Klassieke film in eigentijds jasje over een strijder voor orde en recht (Kwok), die verliefd wordt op de schone Mui en voorkomen wil dat zij in handen valt van Lau. Voor genreliefhebbers een openbaring. Het scenario is van Wong Kar Wai, al staat dat niet op de credits. Peter Pau verzorgde de fraaie fotografie. Bekroond met prijzen voor het camerawerk en de vormgeving.

One Husband Too Many

1988 | Komedie

Hongkong SAR van China 1988. Komedie van Chan Friend. Met o.a. Kenny Bee, Cherie Chung, Chan Friend en Alfred Cheung.

Chan en Bee spelen twee vrienden die door hun vrouwen worden verlaten, de een omdat hij commercieel geflopt is als producent en acteur, de ander omdat hij workaholic is. Als hun poging tot zelfmoord mislukt, beginnen beiden anders tegen het leven aan te kijken en bouwen zij een succesvolle carri[KA2]ere op. Ze ontmoeten een mooie actrice (Chung), die valt op Bee. De jaloerse Chan begint in de vreemdste vermommingen het paartje te bespieden, waarop de gevleide Chung voorstelt met beiden te trouwen. Een grappige opvolger voor THE HAPPY BIGAMIST. Chung is even mooi als altijd en haar charismatische persoonlijkheid schittert in een rol die haar op het lijf is geschreven.

The Happy Bigamist

1987 | Komedie

Hongkong SAR van China 1987. Komedie van Chan Friend. Met o.a. Kenny Bee, Anita Miu, Patricia H en Chan Friend.

In deze vriendelijke Kantonese komedie is Chan getrouwd met Anita. Plotseling trekt zijn ex-vrouw Pat weer bij hem in. Ondanks hun haat/liefde-relatie en jaloezie├źn komt na enig lastig koppelwerk alles op zijn pootjes terecht. De charme van de regisseur straalt af van deze geestige en eigentijdse film die barst van verbale en visuele humor. De warme, donkere beelden geven uitstekend de frustraties van de grote Hongkongse talenten weer.

My Cousin, the Ghost

1987 | Komedie, Horror

Hongkong SAR van China 1987. Komedie van Wu Ma. Met o.a. Richard Ng, Kenny Bee, Wu Ma en Wong Won Sze.

De eigenaar van een restaurant in Londen keert terug naar Hongkong en betrekt daar een huurkamer. Een vorige huurder was 'Rose', een nachtvlinder die bij een auto-ongeluk om het leven is gekomen. Haar geest doolt nog steeds rond en wordt verliefd op de nieuwe huurder. Een slapstick-bewerking van Roman Polanski's LE LOCATAIRE, met komiek Ng in grote vorm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kenny Bee op televisie komt.

Reageer