Jackie Kong

Regisseur

Jackie Kong is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Underachiever

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van Jackie Kong. Met o.a. Edward Albert, Barbara Carrera, Michael Pataki, Susan Tyrrell en Garrett Morris.

Albert doet een klusje als narcotica-agent, hoewel hij dat eigenlijk niet is, bij een avondschool waar in drugs gehandeld schijnt te worden. De school lijkt wel een reclasseringsinstituut en bovendien loopt Carrera er rond, wat allemaal niet bevorderlijk is voor het uitoefenen van zijn taak. Een mislukte komedie. Ook bekend als NIGHT SCHOOL.

Blood Diner

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Jackie Kong. Met o.a. Rick Burks, Carl Crew, Lisa Guggenheim, Drew Godderis en LaNette Lafrance.

Een vrolijke parodie op splatter-films in het algemeen en in het bijzonder op het notoire werk van Herschell Gordon (o.a. BLOOD FEAST). Twee broers bedrijven kannibalisme, zetten ledematen en hersenen met een goed functionerend spraakvermogen om in een heidense godin, die zij tot leven wekken. Voornamelijk bedoeld voor genre-fanaten en pervers ingestelden. De muziek bestaat uit inmiddels klassiek geworden en hedendaagse rock'n roll met uitzondering van de eindscéne met het massale zombie bloedbad, die begeleid wordt door de Lohengrin van Wagner. Michael Sonye schreef het scenario.

Night Patrol

1985 | Komedie

Verenigde Staten 1985. Komedie van Jackie Kong. Met o.a. Linda Blair, Pat Paulsen, Jaye P. Morgan, Jack Riley en Billy Barty.

Deze uiterst zwakke imitatie van POLICE ACADEMY - kunt u zich überhaupt voorstellen dat een film zelfs maar wordt beïnvloed door POLICE ACADEMY? - combineert de winderigheid van Barty met grove moppen die je het schaamrood naar de wangen doet stijgen. Als u per se wilt kijken, bedenk dan eens waarom de openingsscènes ondertiteld zijn.

The Being

1983 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1983. Horror van Jackie Kong. Met o.a. Martin Landau, Dorothy Malone, Ruth Buzzi, Marianne Gordon Rogers en Murray Langston.

Een wezen dat ontstaan is als gevolg van kernafval, terroriseert een gemeenschap in Idaho. De produktie en het script zijn waardeloos en ondanks de humor blijft de film niet om aan te zien. Producent William Asco (toendertijd gehuwd met Jackie Kong) heeft ook een rolletje als Rex Coltrane. De film werd in 1980 gemaakt en rouleerde korte tijd onder de titel EASTER SUNDAY.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jackie Kong op televisie komt.

Reageer