Margo Lee is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

I Can't Get Started

1985 | Romantiek

Australië 1985. Romantiek van Rodney Fisher. Met o.a. John Waters, Wendy Hughes, Heather Mitchell, Ben Gabriel en Noel Ferrier.

Robert Marks (Waters) is de auteur van een bestseller, terwijl zijn vrouw Margaret Miller (Hughes) met succes de tijdschriften-uitgeverij van haar vader (Gabriel) runt. Hun huwelijk is een minder groot succes. Hij zit momenteel met een schrijversblokkade en het kan niet uitblijven: ze gaan uit elkaar. Robert wil van zijn vrijheid genieten, ontmoet de vrijgevochten Jill (Mitchell), maar houdt er geen rekening mee dat het Margaret is die het geld bezit. Dan komen ze in het volgend stadium: elk doet zijn uiterste best om de ander zo jaloers mogelijk te maken. Niet bepaald origineel verhaal en Waters en Hughes zijn geen Cary Grant en Katharine Hepburn, maar de dialogen zijn spits en vinnig en de personages die rond hen evolueren zijn schitterend, vooral de taxi-chauffeur van Ferrier. Pretentieloos fris amusement, geschreven door Fisher en Ray Harding. De camera werd gehanteerd door Geoff Burton.

Starstruck

1982 | Musical

Australië 1982. Musical van Gillian Armstrong. Met o.a. Jo Kennedy, Ross O'Donovan, Margo Lee, Max Cullen en Pat Evison.

Een spetterende musical over twee jongelui die met hun originele muziek stormenderhand de muziekbusiness willen veroveren en daar na de nodige moeilijkheden uiteraard nog in slagen ook. Het is niet zo origineel, maar het enthousiasme en de energie die de film uitstraalt, vallen onmogelijk te negeren.