Robert Emenegger

Regisseur, Acteur, Componist

Robert Emenegger is regisseur, acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Escape from DS-3

1981 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1981. Sciencefiction van Allen Sandler en Robert Emenegger. Met o.a. Bubba Smith, Jackson Bostwick, David Chandler en Channing Mitchell.

Een onschuldig veroordeelde man wordt gevangen gezet in een gevangenis op een satelliet in de ruimte. Met een celgenoot beraamt hij de ontsnapping en dat lijkt goed te gaan totdat de onvermijdelijke kink in de kabel komt. Een volkomen clichématig ruimtedramaatje, dat toch het aankijken waard is.

Captive

1980 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1980. Sciencefiction van Robert Emenegger en Allan Sandler. Met o.a. Cameron Mitchell, David Ladd, Lori Sanders, Donald Bishop en Dan Sturkle.

In de 21ste eeuw voert de Aarde een oorlog met een verre planeet en na een luchtgevecht maken een tweetal buitenaardsen een noodlanding en verschuilen zich op een verlaten boerderij, waar ze de oude boer en zijn kleinzoon in gijzeling nemen. Echt niets bijzonders. Uitsluitend voor genre-gekken.

Frasier, the Sensuous Lion

1973 | Fantasy, Erotiek

Verenigde Staten 1973. Fantasy van Pat Shields. Met o.a. Michael Callan, Katherine Justice, Marc Lawrence, Malachi Throne en Peter Lorre Jr..

Een verlegen zo[KA3]oloog ondekt dat hij door middel van telepathie kan communiceren met een potente oude leeuw (met de stem van Victory Jory), die hem o.a. leert hoe hij bij de dames in de smaak moet vallen. De film kent een aantal aardige situaties door de combinatie van een wat zonderling fantasy- verhaal en een hele milde seks-komedie, maar het geheel maakt een onevenwichtige indruk. Ook bekend als FRASIER, THE LOVABLE LION.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Emenegger op televisie komt.

Reageer