Penny Meredith

Acteur

Penny Meredith is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Ups and Downs of a Handyman

1975 | Komedie, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1975. Komedie van John Sealey. Met o.a. Barry Stokes, Gay Soper, Penny Meredith, Robert Dorning en Sue Lloyd.

Na hun huwelijk gaat een jong koppeltje op het platteland wonen. De man hangt in de lokale kruidenierszaak een berichtje dat hij bereid is lichte karweitjes op te knappen tegen een redelijke vergoeding. Bijna alle vrouwen in het dorp doen een beroep op zijn diensten, al blijken de meeste karweitjes in bed- en badkamers te zijn gesitueerd... Een plompe seksklucht met de subtiliteit van een bulldozer.

The Flesh and Blood Show

1972 | Horror, Thriller

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1972. Horror van Pete Walker. Met o.a. Jenny Hanley, Ray Brooks, Luan Peters, Judy Matheson en Candace Glendenning.

Een aantal jonge, werkloze acteurs en actrices gaan in een theater repeteren voor het griezelstuk uit de titel onder auspici[KA3]en van regisseur Michael (Brooks). Het theater staat al jaren leeg in een Londense voorstad. Wat je verwacht gebeurt prompt: Angela (Meredith) ontdekt te laat, dat de guillotine echt functioneert; John (Howey) krijgt een fatale steek met een dolk tussen de ogen, het blijkt geen onschadelijk rekwiesiet geweest te zijn. Carol (Peters) wordt door een zwerver overvallen en zodanig verkracht dat ze het niet meer kan navertellen. De overblijvende rolverdeling, Julia (Hanley), Simon (Askwith), Tony (Rogers) Sarah (Glendenning) inclusief de regisseur, slaat de schrik om het hart. Wie is de volgende en wie overleeft het om deze verschrikkelijke ervaringen na te vertellen. Een obscuur werkje van Walker, wiens carri[KA2]ere als regisseur eindigde met HOUSE OF THE LONG SHADOWS (1983) met Vincent Price, Christopher Lee en Peter Cushing - dat was ook al geen meesterwerk, maar altijd nog een betere genrefilm dan de onderhavige Tien kleine negertjes-variatie. Alleen geschikt voor fervente horrorfans. Het scenario is van Alfred Shaughnessy. Eastmancolor. Ook bekend als ASYLUM OF THE INSANE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Penny Meredith op televisie komt.

Reageer