Alicia Moro

Acteur

Alicia Moro is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

La comtesse de Cagliostro

1990 | Misdaad, Mysterie

Frankrijk 1990. Misdaad van Jordi Cadena. Met o.a. François Dunoyer, Alicia Moro, Hermann Bonnin, Carmina Nogue en Eric Franklin.

Een nieuw avontuur van de beroemde Ars[KA2]ene Lupin naar Maurice Leblanc, om beurten verfilmd door onderling verwisselbare regisseurs, zoals ook deze er een is. Maar verder is de film leuk vanwege het fantasierijke scenario en de schilderachtige figuren, die allen een retabel (een achterstuk van een altaar) najagen dat zich in Barcelona bevindt en een geheim bewaart.

Hot Blood

1989 | Misdaad, Erotiek

Frankrijk/Verenigde Staten 1989. Misdaad van Philippe Blot. Met o.a. Sylvia Kristel, Alicia Moro, Caspar Cano, James Wall en Robert Case.

De verloren zoon van een bankdirecteur keert na jaren terug en overvalt de bank van zijn vader met een psychopatische kameraad. Zijn broer wil hem neermaaien en sexy Kristel (die er nog steeds mag zijn) als de gegijselde onschuldige klant bevindt zich letterlijk temidden in een familievete, waar ook de politie de grootste moeite mee heeft.

El vuelo de Venus

1988 | Erotiek

Spanje/Italië 1988. Erotiek van Vicenzo Salviami. Met o.a. Kathy Shower, Brett Hasley, Alicia Moro en Raquel Evans.

Een schrijfster van liefdesromans begint een hartstochtelijke verhouding met een avonturier zonder scrupules. Een zeer stuntelige erotische film, met als enige bijzonderheid de aanwezigheid van de opzienbarende Moro.

Slugs, muerte viscosa

1987 | Horror, Drama

Spanje/Verenigde Staten 1987. Horror van Juan Piquer Simón. Met o.a. Michael Garfield, Kim Terry, Philip Machale, Alicia Moro en Santiago Alvarez.

Moordslakken verzwelgen alles wat te stom is om weg te rennen - zoals het merendeel van de hoofdrolspelers in deze levendige maar onsmakelijke horrorfilm. Gebaseerd op een roman van Shaun Hutson.

Pulsaciones

1985 | Muziek

Verenigde Staten/Spanje 1985. Muziek van Maurice Tobias. Met o.a. Daniel Greene, Alicia Moro, Lee Taylor en Carol James.

In en rond een gymnastiekzaal zien wij een groepje mensen die strijden en werken om hun dromen en idealen te verwezenlijken. Een soort 'Fame', maar slecht. Bij wijze van curiositeit verschijnt even de Spaanse Helga Liné. Verder is er niets.

Giustiziere della strada

1983 | Misdaad, Actiefilm

Italië 1983. Misdaad van Giuliano Carmineo. Met o.a. Roberto Jannacci, Alicia Moro en Luciano Pigozzi.

Italiaanse versie van de succesvolle Amerikaanse serie DEATH WISH. Deze goedkope en technisch inferieure versie loopt over van gewelddadigheid en ongeloofwaardige actie. Het verhaal is identiek aan het Bronson-origineel: iemand wordt zo getergd door misdadigers dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen. Gruwelijk akteerwerk. De film is slechter dan de slechtste aflevering van DEATH WISH.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alicia Moro op televisie komt.

Reageer