Gianfabio Bosco

Acteur

Gianfabio Bosco is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

L' artiglio insanguinato

1990 | Mysterie

Italië 1990. Mysterie van Fosco Gasperi. Met o.a. Andrea Roncato, Gigi Sammarchi, Manuel Peppe, Gianfabio Bosco en Romina Denti.

Een beroemde rock-ster wordt met de dood bedreigd, terwijl een lid van haar band al vermoord is. Het moordwapen heeft de vorm van een klauw. Inspecteur Sangiorgi (Sammarchi) staat er sceptisch tegenover. Hij denkt dat het een publiciteitsstunt is van de band. Maar dan verschijnt Don Tonino (Roncato), een priester die bij de zaak betrokken is omdat een vriend van hem verdacht wordt. Niets bijzonders.

Joan Lui: Ma un giorno nel paese arrivo io di Lunedi

1985 | Sciencefiction, Avonturenfilm

Italië 1985. Sciencefiction van Adriano Celentano. Met o.a. Adriano Celentano, Claudia Mori, Marthe Keller, Federica Moro en Rita Rusio.

De duurste Italiaanse film aller tijden gaat over de terugkeer van de Messias in een moorddadige toekomstige wereld. Dit 10.000.000 dollar kostende, half surrealistische en chaotische muziekspektakel laat duidelijk zien dat al het geld is opgegaan aan overdadige decors en kostuums en talloze figuranten en dansers. De film biedt een stortvloed van rockmuziek, anti- oorlogspolemieken, terroristenrumoer en andere futuristische plagen. Het probleem is dat het publiek niet alles in zich kan opnemen: het is gewoon teveel van het goede.

Ric e Gian alla conquista del west

1967 | Western

Italië 1967. Western van Osvaldo Civirani. Met o.a. Riccardo Miniggio, Gianfabio Bosco, Craig Hill, Francesco Mule en Barbara Carrol.

De Noordelijken hebben gedurende de Burgeroorlog paarden nodig en die moeten in het westen gehaald worden. Om ze te betalen worden er twee gouden wielen voor een postkoets gemaakt en Ric en Gian krijgen opdracht de koets te besturen. Het eerste wat de klunsen doen is de wielen ruilen met een Indiaans opperhoofd voor normale wielen. En dat kan het leger niet waarderen. De humor is matig en komt nergens echt uit de verf; het is een matte vertoning.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gianfabio Bosco op televisie komt.

Reageer