Nicolas Gob

Acteur

Nicolas Gob is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Mortel été

2013 | Misdaad

Frankrijk 2013. Misdaad van Denis Malleval. Met o.a. Lionnel Astier, Aïssa Maïga en Nicolas Gob.

Julie wil haar man, haar saaie leven en haar dorp in de Camargue verlaten om haar minnaar, Louis, naar Chili te volgen. Op het moment van vertrek komt Louis niet opdagen: hij is neergeschoten. In een dekschuit die als clandestien speelhol dienst doet, wachten Eric en Alexis ook op Louis.

La balade de Lucie

2013 | Drama

Frankrijk 2013. Drama van Sandrine Ray. Met o.a. Sandrine Bonnaire, Zacharie Chasseriaud en Nicolas Gob.

Wanneer echtgenoot Paul wegens oplichterij de bak in draait en het huis verbeurd wordt verklaard, valt de bodem uit Lucies comfortabele Parijse leven. Na een vruchteloos intermezzo in Lyon laat ze haar zoontjes Alexandre en Benjamin bij haar moeder achter. Aan de Girondekust, haar geboortestreek, wil ze op adem komen. Lucies kroost laat het er echter niet bij zitten in dit aandoenlijke, piepklein gehouden tv-melodrama dat rustig de tijd neemt. De charismatische Bonnaire heeft sinds Sans toit ni loi (1985) niets van haar bijzondere uitstraling verloren.

Procès de famille

2004 | Drama

Frankrijk 2004. Drama van Alain Tasma. Met o.a. Nicolas Gob, Nadia Barentin, Sam Karmann, Isabelle Habiague en Arthur Moncla.

Tv-routinier Tasma (Mata Hari, la vraie histoire, Harkis) verruilt de historische onderwerpen even voor een kleine acteursfilm over een klassiek onderwerp. Vader Michel Anjou (Karmann) is ondubbelzinnig over de artistieke ambities van zoonlief Lucas (Gob): de bar-tabac die het echtpaar Anjou drijft in de Bourgogne wordt door Lucas overgenomen, basta. Dus piept Lucas er tussenuit naar Parijs, waar het hedendaagse bohémienbestaan even anders is dan verwacht. Karakterspeler/regisseur Karmann (À la petite semaine) is een mooi autoritaire pa.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nicolas Gob op televisie komt.

Reageer