Harrison Liu

Acteur

Harrison Liu is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Moonlight And Valentino

1995 | Komedie, Drama

Verenigde Staten/Canada 1995. Komedie van David Anspaugh. Met o.a. Elizabeth Perkins, Kathleen Turner, Whoopi Goldberg, Gwyneth Paltrow en Josef Sommer.

De echtgenoot van Rebecca Lott is tijdens het joggen doodgereden. Haar wereld stort in elkaar. Ze krijgt veel steun van haar bazige stiefmoeder Alberta, haar maagdelijke zus, de neurotische Lucy en haar beste vriendin Sylvie. Indrukwekkende film over het verwerken van een onverwacht verlies.

Foreign moon

1995 | Drama

Verenigd Koninkrijk/Hongkong SAR van China 1995. Drama van Zhang Zeming. Met o.a. Harrison Liu, Chen Hsia Hsuan en Chen Daming.

Plezierige film van Swan Song-regisseur Zeming volgt de wilskrachtige Chinese Lan-lan op haar reis van China naar Londen. Daar denkt ze muziek te gaan studeren, maar ontdekt ze tot haar schrik dat ze uitgehuwelijkt gaat worden. Film is zowel een studie van de aanpassingsproblemen van Lan-lan in Londen, als een eigenzinnig portret van de Britse hoofdstad.

The Diary of Evelyn Lau

1993 | Familiefilm, Drama

Canada 1993. Familiefilm van Sturla Gunnarsson. Met o.a. Sandra Ho, Harrison Liu, Shirley Cui, Eugene Lipinski en Nicholas Campbell.

Evelyn Lau (Ho), veertien, is opgegroeid in Canada, maar haar ouders komen oorspronkelijk uit China. Ze kan de druk van hun traditionele levenswijze niet meer aan en ontvlucht het ouderlijk huis om in te trekken bij enkele hippies. De politie, in de veronderstelling dat ze is ontvoerd, vindt haar na een klopjacht, maar ze vlucht weer weg. Zo belandt ze in het wereldje van drugs en prostitutie. Pijnlijk avontuur van een tiener die niet kan aarden in haar omgeving omdat niemand haar begrijpt, vooral haar ouders niet. We volgen haar afdaling in de hel tot er bijna geen weg meer terug is. De jonge Ho is subliem in haar vertolking. Barry Stevens baseerde zijn scenario op Runaway: Diary Of A Street Kid geschreven door Evelyn Lau zelf. De sombere beelden en de wat nerveuze camerabewegingen zijn van Tony Westman. Een film waarover je na gaat denken, ondanks het magere scenario. Geen voer voor voyeurs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Harrison Liu op televisie komt.

Reageer