Danielle Ouimet

1947 Acteur

Danielle Ouimet (1947) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Les lèvres rouges

1971 | Horror, Mysterie

België/Frankrijk/Duitsland 1971. Horror van Harry Kümel. Met o.a. Delphine Seyrig, John Karlen, Danielle Ouimet, Pierre Drouot en Andrea Rau.

Wanneer jonggehuwden Stefan en Valerie in het uitgestorven Grand Hotel des Thermes de aristocrate Elizabeth Báthory en metgezellin Ilona ontmoeten, vangt een erotische wals met de dood aan. Subliem decadente en melancholieke Europese horrorfilm, met Eduard van der Enden-droomfotografie en François de Roubaix-mijmermuziek. Fantastiekmeester Kümel beschouwde de casting als een drama - op Seyrig na, nimmer prachtiger, sensueler dan hier. '...so many nights, tumbling and tumbling away, into the abyss of time...' Het Báthory-personage is gebaseerd op de Hongaarse gravin (1560-1614) die baadde in meisjesbloed.

Le Diable est parmi nous

1971 | Thriller

Canada 1971. Thriller van Jean Beaudin. Met o.a. Louise Marleau, Daniel Pilon, Danielle Ouimet en Rose-Rey Duzil.

Een journalist onderzoekt de mysterieuze dood van zijn vriend, van wie beweerd wordt dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Vreemde gebeurtenissen doen zich voor, die leiden tot magie, dood en romantiek. Ondanks dodelijke piranha's en vergiftigde katten zet hij door en komt tot de verschrikkelijkste ontdekkingen. Goede thriller.

L'initiation

1970 | Erotiek

Canada 1970. Erotiek van Denys Héroux. Met o.a. Chantal Renaud, Danielle Ouimet en Jacques Riberolles.

Van onwetendheid tot ervaring, het klassieke seks- initiatiethema via een spierdun verhaaltje - scenario van Yves Thériault - van de inwijding van een maagd. Netjes verpakt, mooie meisjes, mooie kleren, moderne winkelwijken, het studentenmilieu, literaire discussies zelfs, maar vooral hippiescènes, bloot en veel gehijg op de klankband. Niet origineel maar in Canada een filmhit.

Valérie

1968 | Erotiek

Canada 1968. Erotiek van Denis Héroux. Met o.a. Danielle Ouimet, Guy Godin en Michel Paje.

Een jong meisje gaat naar Parijs, waar zij in de kringen van de prostitutie belandt. Een onbenullig werkje dat snel vergeten mag worden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Danielle Ouimet op televisie komt.

Reageer