T.L. Brooke

Acteur

T.L. Brooke is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Boy Who Saved Christmas

1998 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1998. Familiefilm van John Putch. Met o.a. Colin McClean, Michael Dean, Leroy Thompson, Jery Turner en Dana Woods.

Winona (Stromer) en Bob (Walter Barret Robinson), de ouders van Jeremy (Bourque), kibbelen voortdurend met elkaar. Zo erg zelfs dat Jeremy, geheel ten einde raad een mailtje aan de kerstman (McClean) stuurt om ze weer met elkaar te verzoenen. Helaas heeft de kerstman een euvele tweelingbroer die Atnas (Doug Robinson) heet. Atnas onderschept het bericht en kidnapt Jeremy. Nu krijgt de kerstman het extra druk zodat het kerstfeest in het water dreigt te vallen, maar de kleine Jeremy is een dapper ventje en ondanks het feit dat hij in het nauw zit, komt alles weer goed. Het voorspelbare scenario van Marc Vahanian is zwak, evenals de regie en het irritante spel. Het camerawerk is van Gary Graver.

Not quite an angel

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Jerry P. Jacobs. Met o.a. John McCafferty, Edwin Craig, T.L. Brooke en Michael Dean Jacobs.

Het gaat de familie Witherby niet voor de wind sinds de vrouw des huizes is overleden. Zoon Justin is een ongelooflijk slim mannetje van twaalf jaar, die met zijn nieuwste uitvindingen alleen maar in problemen komt. Vader Witherby heeft het zo druk met zijn werk dat hij geen tijd heeft om bij zijn kinderen te zijn. Dochter Jessica van elf vecht met bijna iedereen op school. Als de twee kinderen erachter komen dat de baas van hun vader van de speeltuin een oliewinplaats wil maken, steken ze daar een stokje voor met hulp van de engel Melanie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer T.L. Brooke op televisie komt.

Reageer