Jean Beaudry

Regisseur, Acteur

Jean Beaudry is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The clean machine

1992 | Familiefilm

Canada 1992. Familiefilm van Jean Beaudry. Met o.a. Pierre-Luc Brillant, Delphine Piperni en Vincent Bolduc.

Ben is twaalf, woont bij zijn vader en het gaat hen financieel niet echt voor de wind. Wanneer Ben in de krant iets leest over een steenrijke tiener, wil hij zijn eigen bedrijfje oprichten

Clean Machine

1992 | Familiefilm, Avonturenfilm

Canada 1992. Familiefilm van Jean Beaudry. Met o.a. Vincent Bolduc, Pierre-Luc Brillant, Delphine Piperni, Alexandra Laverdière en Mathieu Lachapelle.

Kinderen willen wat zakgeld verdienen en starten een eigen bedrijfje. Ze knappen allerlei klusjes op, spelen voor kinderoppas, doen boodschappen en onderhouden tuinen. Er loopt natuurlijk het een en ander mis en ze krijgen ook nog concurrentie. Goede publiciteit moet de oplossing brengen. Dan blijkt dat een van de partners niet eerlijk is en geld verduistert. Het scenario is van Jacques A. Desjardins.

Pas de répit pour Mélanie

1990 | Familiefilm, Komedie, Drama

Canada 1990. Familiefilm van Jean Beaudry. Met o.a. Marie-Stéphane Gaudry, Kesnamelly Neff, Madeleine Langlois, Vincent Bolduc en Alexandre Neszvecsko.

Kinderen zouden gecharmeerd moeten zijn van dit rommelige maar zoete gestoei van een stel jonge vriendjes die een geheimzinnige eenzame buurtbewoonster proberen te helpen. Deze film maakt deel uit van de reeks Tales For All van Rock Demers, een producent die al vergeleken is met Walt Disney vanwege zijn liefde voor familieamusement. Ook bekend als THE CASE OF THE WITCH WHO WASN'T.

Jacques et Novembre

1984 | Drama, Documentaire, Experimenteel

Canada 1984. Drama van Jean Beaudry. Met o.a. Fran[KA12]cois Bouvier, Jean Beaudry, Carole Fréchette, Marie Cantin en Pierre Rousseau.

Jacques brengt zijn laatste dagen in het ziekenhuis door en filmt zichzelf met een videocamera, terwijl een vriend het verhaal van de stervende afmaakt met een 16 mm camera. Een onderwerp dat je niet op je gemak stelt, ook omdat het niet duidelijk is of het om een documentaire gaat of fictie is. In het laatste geval is zo'n rol spelen gewoonweg verschrikkelijk. Een eigenaardige film die vermeden dient te worden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jean Beaudry op televisie komt.

Reageer