Mapita Cortés

Acteur

Mapita Cortés is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Variedades de medianoche

1959 | Komedie, Musical

Mexico 1959. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Mapita Cortés, José Elías Moreno en Pedro de Aguillón.

Een jongeman slaagt er in een baantje bij de televisie te krijgen, maar een zekere 'Vengador' maakt hem het leven onmogelijk omdat hij keer op keer probeert alle kanalen door elkaar te gooien. Een slechte komedie.

Dormitorio para señoritas

1959 | Komedie, Musical

Mexico 1959. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Manuel Fábregas, Mapita Cortés, Lorena Velázquez en Manuel 'Loco' Valdés.

Een enigszins losbandige jongeman geeft zich uit voor zangleraar om aldus met twee vrienden een meisjescollege binnen te kunnen komen. Een prima rol van Valdés.

Tres lecciones de amor

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Mapita Cortés, Rosa Arenas en Teresa Velázquez.

Na een veroordeling tot twee eeuwen in de hel te hebben opgeknapt, komen Giacomo Casanova, de openbare aanklager en de advocaat van de verdachte terug op aarde om het gedrag van hun nageslacht te onderzoeken. Geheel onsamenhangend en zonder enig gevoel voor ritme.

Señoritas

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Fernando Méndez. Met o.a. Christiane Martel, Ana Bertha Lepe, Sonia Furió en Mapita Cortés.

Vier meisjes uit de welgestelde middenklasse hebben genoeg van het leven dat zij leiden. Een stupide melodrama waarin men probeert om jeugdige meisjes en hun vaders te waarschuwen tegen de gevaren van het 'moderne leven'

Poker de reinas

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Christiane Martel, Flor Silvestre, Elvira Quintana en Mapita Cortés.

De wederwaardigheden van vier zangeressen die een eigen zaak willen beginnen. Niet heel goed, maar wel opgevrolijkt door een reeks uitermate bevallige actrices.

Misterios de ultratumba

1958 | Horror

Mexico 1958. Horror van Fernando Méndez. Met o.a. Gastón Santos, Rafael Bertrand, Mapita Cortés en Carlos Ancira.

Twee dokters in een gekkenhuis sluiten een pact: wie van beiden het eerst komt te overlijden, onthult de ander de geheimen van het hiernamaals. Maar eenmaal dood komt de eerst overledene zijn belofte niet na. De film had niet zo veel succes als zijn voorganger, EL VAMPIRO. Een vaardig geregisseerde film.

La Edad de la tentación

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Alejandro Galindo. Met o.a. Gastón Santos, Mapita Cortés, Alfonso Mejía en Fernando Luján.

De wederwaardigheden van verschillende jongeren van goeden huize die verslaafd zijn aan drugs. Tamelijk ridicuul; het lijkt een verzameling opvoedkundige lessen.

Escuela de verano

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. 'Tin Tan', Flor Silvestre, Mapita Cortés en Tito Novarro.

Twee meisjes stichten, op aanraden van de schelm Basilio, een zomerschool voor meisjes van het hele continent. Vlak voor de opening gaat Basilio er met het inschrijvingsgeld vandoor. Ondanks alle kwaliteiten van regisseur en script, komt 'Tin Tan' hier niet verder dan blijk geven van een betreurenswaardige zelfvoldaanheid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mapita Cortés op televisie komt.

Reageer