Valeria Valeeva

Acteur

Valeria Valeeva is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Kasachstanlady

2000 | Drama

Duitsland 2000. Drama van Dmitri Astrachan. Met o.a. Daniel Fehlow, Tanja Szewczenko en Valeria Valeeva.

De Berlijnse zanger van een garageband heeft wel iets beters te doen als te zorgen voor zijn verweesde 14-jarige nichtje uit Kazachstan. Het charmante en sympathieke meisje komt bij het gezin wonen en wordt al snel opgenomen. Danny schrikt dan ook behoorlijk als hij hoort dat het meisje ongeneeslijk ziek is

Kasachstan Lady

2000 | Drama, Familiefilm

Duitsland 2000. Drama van Dmitri Astrachan. Met o.a. Valeria Valeeva, Tanja Szewczenko, Daniel Fehlow, Daniel Schmidt en Amira Osman.

Een smartelap in optima forma. Lapzwans Danny (Schmidt), die leadzanger is van een succesloos popbandje, ontfermt zich over zijn veertien-jarige nichtje Jekaterina (Valeeva) uit Kazachstan. Ze is een weesje, en kan goed kunstschaatsen. Door haar komt Danny in contact met een kampioen kunstschaatsster Sophie (Szewczenko), op wie hij verliefd wordt. Danny gaat voor het eerst in zijn leven eindelijk wat doen en zorgt ervoor dat Jekaterina een behoorlijk onderkomen krijgt bij een kennis die in het muziekwereldje zit. Jekaterina begint het op school goed te doen, heeft een vriendje en gaat trainen voor het kunstrijden. Zij krijgt flauwtes en neusbloedingen. De dokter stelt een diagnose: leukemie en haar dagen zijn geteld. Hoewel de nazomer nog maar nauwelijks begonnen is, besluiten Danny en zijn vrienden Jekaterina's wens te vervullen: een Duitse kerst te vieren, omdat ze dat nog nooit had meegemaakt. Het sentimentele scenario van B & B Schmidt-Westhausen brengt een boodschap: mensen wordt elkanders broeder en stap over culturele en sociale verschillen heen. De spelprestaties van deze goed bedoelde soap zijn nog niet eens slecht en producent Arthur Brauner is een heel apart mens, die zijn humanitaire doelstellingen met commercie nastreeft; er zijn er maar weinig die hem zoiets kunnen nadoen. Het camerawerk is van A.F. Rud. Ook bekend als LADY OF KAZAKHSTAN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Valeria Valeeva op televisie komt.

Reageer