Dietmar Schneider

Acteur

Dietmar Schneider is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Der schönste Busen der Welt

1991 | Erotiek, Fantasy, Komedie

Duitsland 1991. Erotiek van Rainer Kaufmann. Met o.a. Eva Kryll, Dominic Raacke, Thomas Kylau, Dietmar Schneider en Ossi Eckmüller.

Kort filmpje over Krylls bevallige boezem die door een aanvaring in de lift 'verhuist' naar Raacke's mannelijke kippenborst. Zij maakt carrière in Japanse macho- zakenkringen terwijl Raacke een andere kijk op de wereld krijgt. Uiteraard is nog een botsing nodig om alles weer in het reine te brengen. Bijna een kwartier lang pret. Bekroond.

Mixwix

1989 |

Duitsland 1989. Herbert Achternbusch. Met o.a. Monika Lemberger, Waggie Brömse, Alfred Edel, Herbert Achternbusch en Judit Achternbusch.

Een zonderlinge, verwarde klucht van de omstreden, bewonderde en verguisde regisseur uit Beieren. Voor insiders. Adam Olech en Hermann Fahr verzorgden de plaatjes.

Kies

1987 | Misdaad, Romantiek

Duitsland 1987. Misdaad van Douglas Wolfsperger. Met o.a. Hans Grafl, Ilse Matheis, Dorothea Moritz, Richard Gandor en Dietmar Schneider.

Playboy Felix is mislukt in zijn carrière. Een lichtpunt is zijn vriendschap met de erfgename van een rijke ondernemer. Als hij echter als schoonzoon in het bedrijf dreigt te moeten gaan werken, kiest hij voor zijn vrijheid en maakt hij zich uit de voeten. Een vervelend verhaal, waar ook de verfilming niets aan verbetert.

Das Gespenst

1982 |

Duitsland 1982. Herbert Achternbusch. Met o.a. Herbert Achternbusch, Annamirl Bierbichler, Kurt Raab, Werner Schroeter en Dietmar Schneider.

'Du hast keine Chance, nutze sie,' luidt het adagium van Münchens beroemdste margefilmer Achternbusch. Met deze verondersteld blasfemische zwart-witfilm riep hij de toorn van filmkeuring en een reactionair-katholieke CSU-politicus over zich af. In Oostenrijk en Zwitserland oogstte de maffe, charmant minimaal geregisseerde satire een vertoningsverbod. Waarom? In een Beiers kerkje stapt Christus van het kruis en trekt in amoureuze tandem met een jonge moeder overste langs berg en dal. Geestige scène: Jezus wil zwemmen, maar kan slechts over water lopen. Bierbichler, die de non vertolkt, was jarenlang met Achternbusch gelieerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dietmar Schneider op televisie komt.

Reageer