William Dills

Acteur

William Dills is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Fighting Romeo

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Al Ferguson. Met o.a. Al Ferguson, Elaine Eastman, Paul Emery, George Routh en F. Schumann-Heink.

Voorman Ferguson ontfermt zich eerst over de zoon van een vriend en wil een man van hem maken. Hij krijgt ook nog te maken met een bende veedieven. J.J. Fleming schreef het scenario en was de producent van deze goedkope western, een uit een serie van vijf met Ferguson, een in 1888 in Ierland geboren acteur, die rond 1910 debuteerde en alleen deze serie als ster maakte. Niemand trapte er in en Ferguson verviel tot vele tientallen schurkenrollen in westerns en avonturenfilms, de laatste rond 1956. Hij overleed in 1971.

North of Nome

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Raymond K. Johnston. Met o.a. Robert McKim, Gladys Johnston, Robert North Bradbury, Howard Webster en William Dills.

Een western-drama uit Alaska rond de vreemdeling Bradbury (de bekende regisseur) die, gezocht door de justitie, in de sneeuwvelden door Johnston gevonden en verzorgd wordt. Pa en helper willen hem uitleveren, maar de dochter is tegen, tot ze denkt dat hij haar vader heeft vermoord. De man blijkt niet vermoord en de naam van de ware 'schuldige' komt aan het licht. Liefde kan dan mooi zijn. Harvey Gates schreef al deze narigheid.

Headin' North

1921 | Western

Verenigde Staten 1921. Western van Charles Bartlett. Met o.a. Pete Morrison, Jack Walters, Gladys Cooper, Dorothy Dickson en William Dills.

Pete wil wraak nemen op Walters, nadat deze verantwoordelijk was voor de dood van zijn meisje bij een postkoetsongeluk. Walters heeft echter een schuilnaam aangenomen en is volledig het pad van de outlaws opgegaan. Barney Furey was de scenarist.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William Dills op televisie komt.

Reageer