Judith wil een docu-serie maken waarbij ze een aantal kostuums volgt die verhuurd worden om zo de verschillende verhalen te laten zien die zich kunnen afspelen in één kostuum.

Judith van den Berg is een actrice die de afgelopen jaren de identiteit aannam van een vampier met borderline, een wanhopige toerist, een seksueel geobsedeerd kindje, drie keer een meisje dat verliefd werd op een homoseksuele jongen waarvan ze twee keer zwanger raakte, een slechte cabaretier, een dadaïstische kunstenares, een prins, en nu als laatste een Russische terrorist.

Het moge duidelijk zijn: Judith houdt van spelen, maar nog meer van maken, kijken en vastleggen, en die interesses wil ze dan ook graag verder ontwikkelen bij de VPRO Dorst Pitch. Haar idee? Ze wil een documentaire serie maken waarbij ze een aantal kostuums volgt die verhuurd worden, van galajurk tot nazikostuum, om zo de verschillende verhalen te laten zien die zich kunnen afspelen in één kostuum. Wat gebeurt er met het kostuum? En wat gebeurt er met de persoon in het kostuum, zodra hij/zij het heeft aangetrokken?