Nelly wil een serie maken over haar zoektocht naar de betekenis van zelfliefde, door de liefde voor haar kroeshaar te omarmen.

Nelly dos Reis

Nelly dos Reis wil mensen verbinden door storytelling van persoonlijke verhalen. Nelly ontdekte al vroeg dat entertainen voor de camera helemaal haar ding was en ze heeft dit, net zoals haar verslaving aan friet, eigenlijk nooit losgelaten. Veel ervaring met filmen, presenteren en editen heeft ze al opgedaan bij de lokale zender van haar geliefde stad Open Rotterdam en zelfs ook voor de Europese Unie heeft ze lopen te vloggen.

Nelly is al aardig aan de weg aan het timmeren in medialand en ze vindt het tof dat ze nu bij de VPRO Dorst Pitch ook echt haar eigen verhaal met de wereld kan delen. Iets waarbij ze zich net als tijdens het Kaapverdiaanse Cachupa eten, helemaal senang voelt. Met dit verhaal slaat Nelly een heel persoonlijke weg in door haar zoektocht naar zelfliefde voor haar kroeshaar in beeld te willen brengen. Dit keer gaat het echt over haar, een verhaal dat Nelly al haar hele leven bij zich draagt (pun intended).