Milu en Omer willen een creatief kunst-platform creëren waar ze hedendaagse kunstenaars geheel op eigen wijze eren.

Milu Chen

De Haagse kattenliefhebber Milu Chen is graag bezig. Als ze geen kunst aan het maken is, dan kun je haar op het water vinden of in het skatepark. Ze heeft zich aangemeld voor de Pitch omdat ze graag een podium wil geven aan kunstenaars. De kunstwereld is een eigenzinnige wereld, waar de kijker soms weinig van snapt. Zij wil de kunstbubbel doorbreken en verbinding maken met mensen die niet het wereldje misschien nog niet zo goed kennen. 

Milu is stiekem een romanticus, ze vindt het heerlijk om films te kijken waarin 2 personages een hechte en romantische band hebben. Maar ze wordt ook heel blij van mooi en verassend camerawerk en goede editing. Het liefst maakt ze zelf ook non-fictie verhalen gecombineerd met fictieve elementen zoals animatie, stop-motion of theater. Van buiten lijkt Milu heel rustig, maar van binnen borrelt het van de energie en creativiteit. Bij de Pitch hoopt ze nog meer te leren over conceptueel denken en het structureren van een plan. 

 

Omer van Soldt

Omer van Soldt komt ook uit Den Haag, oftewel Damsko zonder toeristen, zoals die het zelf noemt. Hij is in het dagelijks leven schrijver en visueel, auditief en conceptueel kunstenaar. Daarnaast werkt hij als kok op een biologische groentenmarkt. Van alle markten thuis dus.

Hij heeft zich aangemeld voor de Pitch omdat hij zijn eigen creativiteit wil gebruiken om die van andere te laten zien. Omer vindt teamwork heel belangrijk en hij brengt graag verschillende disciplines bij elkaar. Hij maakt dan ook graag verhalen die fictie en non-fictie overschrijden. Zijn droom is om uiteindelijk regisseur/schrijver te worden van zijn eigen films en samen te werken met een groot creatief team. Van buiten lijkt-ie bedachtzaam en rustig, maar zijn gedachten zijn nooit stil. Wat dat betreft zijn hij en Milu twee handen op een buik.