Tonny is met haar bundel van illustraties '50 ways to end the world' een van de zeven talenten die de eerste editie van Snackbites heeft gewonnen. Tonny heeft met haar illustraties heel goed een maatschappelijk probleem op een humoristische en simpele manier weten te vertalen.

Over de maker

Tonny heeft '50 ways to end the world' gemaakt naar aanleiding van hoe de mens de aarde behandelt. De aarde heeft haar limiet bereikt en dit houdt haar de hele dag door bezig. 'Gelukkig krijgt dit nu veel media aandacht', vertelt ze ons. 'Ik ben een Jacky of all trades, altijd bezig met het onderzoeken van nieuwe technieken en mediums. Maar humor komt altijd terug in mijn creaties.' Tonny is een enorme nihilist die net zo enorm van het leven geniet als dat ze zich realiseert dat het nutteloos is. Daarnaast droomt ze over het heelal. 

Favoriete snack? 'Groente & fruit :)' 

Tonny Kwint

“Pas als ik iets maak is het idee uit mijn hoofd.”

'limiet bereikt'?

Het thema 'limiet bereikt' is terug te vinden in dit werk omdat ik het maakte met de insteek dat ik het eindeloos zou kunnen uitbreiden, maar uiteindelijk kwam ik niet verder dan 50, wat op zich een mooi getal is, dus kon ik het daar ook met vrede bij laten.