OOH ME GOD MENSE!! IK HEB AL ZO LANG AL NIKS MEER AAN YOU ALL MY FANS GESCHREVE!!!!!!! BUT YOU AND ME NEVER FEAR IN LIGHT OF THE RIVER!!!
ZO NU FF IN LAGE LETTERS 4DAT DE INTERNET UITMEKAAR PLEURD DOOR THE HARRY THAT I MAKING!!

Nou ff denkeeeee. Ok ben ik weer!!! HAHAHA Nou ik ging laats met me beste friend vanity naar de beaty and hairs beurs in utreg met de trein. THIS IS MY STORY THE STORY OF A GIRL THAT IS WRITING THIS AND LIFE!!!!!
Het was supergezellie want me friend vanity had der gettoblaster meegenomen en ik had cds van jennefer Lopez waar dat ik netulek veel van houw. Het was echt exciting want we ware nog nooit buite rottedam geweest!! Het was heel leuk op de beurs want ze verkoopte allemaal make up and nephare voor negers zoals vanity want negers knope altijd nep haar aan hun hoofd omdat ze anders voor gek lope. Hahaha
Dus nou we hadde allemaal dinge gekocht met geld en toen kwam der nog een boy naar ons toe die ons een monster wilde geve!!!!! dus ik zeg ben je helemaal crazy geworde hou duref jij ons twee te bedreige met een monster!!! wij hebbe geen monsters maar wel twee messe dus beter ga je met je gayface nu uit onze oge anders snijde we je ope gaylord!!!!!! Haha!! allemaal mense ginge klappe en ons kussen en toen vond iedereen ons geweldeg wat of dat we ook zijnnnnnnnn.
Maar ineens voelde ik me een beetje raar toen we bij de lippestiftepaveljoen liepe. Dus vanity kijk mij zo aan met der extensions en ik zeg nou vanity volges mij is der iets mis tusse me bene!!!! Maja dus wij loopte gwoon verder naar de tostikraam. Maar ze hadde ook krokette.
Maar later voelde ik me nog steeds echt sleg dus ik dus ik trekt me rokje omhoog zodat vanity kon kijke en ze schreeuw ineens tegen mij KIMMMY JE KUT IS DER AFGEVALLE!!!!! Ooooh me god het was zo emberassing want niemand keek!!! maar me kut was der gewoon weggelope en hij kon wel everywhere zijn!!!! Vanity ging toen naar de infobalie en ik bleeft zitte voor de geval dat me kut terug zou kome. En toen ineens werd der zo omgeroepe KIMBERLEY IS DER KUT KWIJTGERAAK AS IEMAND HEM ZIET PROBEER HEM DAN TE VANGE OF TE LOKKE MET EEN PIK!!!!
Nouu dus wij naar de gevonde 4werpe en kom ineens die gaylord aanlope met iets in ze hand!! En hij zeg ja ik dacht dat je je monstertje kwijt was die wilde ik terug geve maar ik geloof dat het je kut is!!! Nou ik helemaal para netulak dus hij vouw zo ze hand ope EN JAA HOOR!!! HET WAS ME KUTJE!!! Hij trilde helemaal van de angst en hij was niet weggelope hij was der gewoon pe ongeluk afgevalle!!!! Hij sprog gelijk weer tusse me bene op de place where he belonging!!!!!
Nou dat was weer een story 4 you from me because i love my fans and now give me money!!!!!!!!!
Xxxxx
Missy k
P.S. k kreeg van die gay ook nog kutsmintjes zodat me kut lekker uit ze bek ruik!!!

Dit item werd eerder gepubliceerd op een van de vorige Dorst weblogs.